SEKTÖR > Kaliteye giden yolda asla yalnız olmayacaksınız

Kaliteye giden yolda asla yalnız olmayacaksınız

2 000 000 Erpol ürünü 19 ülkede yüzlerce kuyum üreticisinin hayatını kolaylaştırdı…

Kuyum üreticisinin sağ kolu olan, ürettiği sarf malzemelerle iş verimliliğini en üst seviyeye çıkaran, yurtiçinde yurtdışında yüzlerce müşterisini her yıl mutlu eden Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; başarı dolu bir yılı geride bırakıyor. 2022 yılında yaklaşık 2 000 000 parça sarf malzeme üreten ve bu ürünlerini 19 farklı ülkede yüzlerce kuyum üreticisine sunan Erpol; kaliteli takı üreten firmaların işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni yılda yeni hedef 3 000 000 Erpol ürünü üretmek….

Kendi branşında hızlı yükselen markalar arasında öne çıkan, sağladığı yüksek müşteri memnuniyetiyle dikkat çeken Erpol Zımpara; 2022 yılında işlem hacmini en üst seviyeye çıkartarak, 2 000 000 parça sarf malzeme üretimi gerçekleştirme başarısı ortaya koydu.

2022 yılında Extra Fine Plus ve Ekstra Fine Promax ürün grubu ön plana çıkarken, çok daha uzun ömürlü sarf malzemeleri uygun bütçeler eşliğinde üretmeyi başaran Erpol; yeni yıla tam kapasite üretim ile giriş yapıyor.

Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; “Bu yıl ihracat potansiyelimizi üst seviyeye çıkardık. İran’daki bayimizin verimli çalışmaları da devam etti. Katıldığımız İstanbul Jewellery Show fuarının hem Mart hem de Ekim ayağından mutlu ayrıldık. Altın fiyatlarının yurtiçinde uzun süredir belirli bir aralıkta kalması ve enflasyon oranının altında olması nedeniyle yurtiçinde de adet bazında kuyum üretimi arttı. Biz 2022 yılında yurtiçi satışlarımızı da üst düzeye çıkardık” diye konuştu.