SEKTÖR > Gram altın üretiminde Dram yaşamamak için Steel’inize güvenin

Gram altın üretiminde Dram yaşamamak için Steel’inize güvenin

Kuyumculuk sektörümüzün gelişimi ve değişimi tüm hızıyla devam ediyor. Takı üretimi ve pazarlama alanında Dünyanın sayılı ülkeleri arasında kendine yer bulan Türkiye; şimdi de gelişen kuyum sanayisi ile yeni hedeflere yelken açıyor. Ülkemizin yurtdışına açılan yenilikçi kuyum makine üreticisi olan Steel Kalıp & Makine; son dönemde gram altın üreticilerinin hayatına büyük kolaylıklar katıyor. Gram altın üretimi için gerekli olan tüm makineleri kendi fabrikasında üreten Steel; popülerliği Dünya çapında artan gram altını üretmek isteyen yerli ve yabancı üreticinin sağ kolu oluyor. Gram altında dramatik sonuçlar yaşamamanız için size bir Steel yeter…

Türk mühendislerinin ve ustalarının görev aldığı Steel Kalıp & Makine; hem ülkemizde hem de Dünyanın çok farklı ülkelerinde gram altın üretmek isteyenler için sıfırdan atölye kurulmasına destek sunuyor. En son teknolojiye sahip Steel imzalı gram altın üretim makine parkuru ile yüksek kaliteli gram altınlar üretmek adeta çocuk oyuncağı oluyor.

Steel Kalıp & Makine Genel Müdürü Fatih Çelik; 0,25 gramdan başlayan ölçülerde istenilen gram altın kalıplarını üreticiye sunduklarını, özellikle tam otomatik ambalajlama makinesi ile hem gram altınların hem de sarrafiye ürünlerin özenle ve güvenli bir şekilde el değmeden üretilebildiğini söyledi.

4-5 makine ile gram altın üretiminin yapılabileceğini kaydeden Fatih Çelik; konuyla ilgili açıklamasına şöyle devam etti:

“ Ham altını makine parkuruna verdiğiniz zaman gram altınlarınız basılmaya başlanıyor. Minimum insan gücüyle maksimum sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Tek bir makine ile 3 makinenin yaptığı işlemleri gerçekleştiriyoruz. Daha önce en az 30 m2’lik bir alana ihtiyaç varken tek cihaz ile 10 m2’de işlem yapılabilir hale getirdik. Ayrıca gram altın üzerine başarılı kalıplar gerçekleştirdik. Dünyanın en son kullandığı, gram altın kalıp makinesini ithal ettik. Yeni nesil hammaddeler kullanarak, kalıp kalitemizi en üst seviyeye çıkardık. Açılması teknik olarak mümkün olmayan akıllı, yüksek güvenlikli ambalaj tekniğini de müşterilerimizin kullanımına sunduk. İsteyen müşterilerimize ambalaj tasarım hizmetini de ücretsiz sunuyoruz.”