SEKTÖR > Best Zincir’in fuar sürprizi bitmiş ürün grubu oldu

Best Zincir’in fuar sürprizi bitmiş ürün grubu oldu

Sektörümüzün önde gelen zincir takı üreticilerinden biri olan Best Zincir; ilk kez katıldığı İstanbul Jewellery Show’da; zincir ürün grubundaki zengin model çeşitliliğini gözler önüne serdi. Fuar kapsamında ilk kez çeşitli zincirlerden imal edilen bitmiş ürünlerini de sergileyen Best Zincir; yeni açılımlara imza atma konusunda iddialı olduğunu sektör mensuplarına göstermiş oldu.

En iyi kaliteye sahip zincir arayanların vazgeçilmez markası olan Best Zincir; ilk kez katıldığı İJS’den mutlu bir şekilde ayrıldı. Fuar kapsamında ilk kez bitmiş ürün grubuna da adım atan tecrübeli marka; yeni hedeflere, yeni projelere açık olduğu göstermiş oldu.

Forse başta olmak üzere birçok farklı zincir grubunda, yüksek kaliteli üretimiyle dikkat çeken marka; fuar kapsamında özellikle yabancı alıcılarla tanışma fırsatı yakaladı.

Best Zincir firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; İJS’ye ilk kez katılan firmalarının bundan böyle düzenli katılım göstermeyi planladığını, ihracat alanında yol almak için İstanbul fuarının çok önemli olduğunu yakından gözlemlediklerini söyledi.

Best Zincir’in zincir ana ürün grubunda bitmiş ürünleri ilk kez vitrinlerine taşıdığını kaydeden Büşra Bıyık; “Biz sürekli gelişim içinde markamızı geleceğe taşıyoruz ama adımlarımızı çok dikkatli atıyoruz. 2021 yılında yeni zincir modellerinin üretimine giriş yaptık. 2022 yılında da bitmiş ürün grubunda az ama öz model müşterilerimize sunacağız” dedi.