SEKTÖR > Ezber bozdu müşterilerinin hep yüzü güldü

Ezber bozdu müşterilerinin hep yüzü güldü

22 Ayar Singapur zincir takısında standartlara uymak yerine yeni standartlar oluşturmayı tercih etti

“Yorulmaz Kuyumculuk”

Kahramanmaraş’ta 3 kardeşin büyük emek harcayarak ortaya koyduğu Yorulmaz Kuyumculuk; tüm gücünü Singapur zincir üretimine odaklıyor. Ülkemizin en çok satan zincirleri arasında yer alan Singapur Zincire adeta kendi özgün yorumunu katan Yorulmaz Kuyumculuk; onlarca farklı gramaj ve ölçülerde, yepyeni kalite normlarıyla ürettiği Singapur Zincirleriyle kuyumcunun yüzünü güldürmeye devam ediyor…

Sadece bir takı grubunda uzmanlaşmayı tercih eden ve yaptığı o takı grubunda en iyisini ortaya koymak için gece gündüz çaba harcayan Yorulmaz kardeşler; yoğun emeklerinin karşılığını yüksek müşteri memnuniyetiyle geri alıyorlar. Yasin, Fatih ve Selçuk Yorulmaz kardeşler; kendi soyadlarını taşıyan Yorulmaz Kuyumculuk ile Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksinde; Singapur Zinciri adeta yeniden yazıyorlar.

Yasin Yorulmaz; 22 ayar Singapur Zincir grubunda oluşan boşluğu değerlendirmek için yola çıktıklarında, bu ürüne talep olmasına rağmen her ebatta ve her gramajda bulunmamasının kuyumcular nezdinde büyük dezavantajlar oluşturduğunu tespit ettiklerini söylüyor.

Bu ürün grubunu üretmek için önemli yatırımlar yaptıktan sonra mevcut Singapur Zinciri daha fazla nasıl geliştirebiliriz ? Daha kaliteli daha dayanıklı nasıl yapabiliriz ? sorularını kendilerine sorduklarını ve sonrasında ürünün kendisine doğrudan müdahale ederek özgün yorumlarıyla yeni bir Singapur Zincir piyasaya sunduklarını ifade ediyor.

Yorulmaz Kuyumculuğun bir diğer ortağı Selçuk Yorulmaz da yaptığı açıklamada yaz mevsimi boyunca ülkemizin dört bir yanına Singapur Zincir gönderdiklerini, son 3 ayda yaklaşık 50 KM uzunluğunda Singapur Zincir üreterek, atölyelerinde kısa dönemde en yoğun üretim rekoru kırdıklarını dile getiriyor.

Başka bir ürün grubuna girmeyi düşünmediklerinin altını çizen Selçuk Yorulmaz; Sakıp Sabancı’nın meşhur sözünü hatırlatıyor; “Hangi işi yaparsanız yapın o işi en iyi şekilde yapın..”