SEKTÖR > Biri de bir bini de bir “ALİ SIVACI”

Biri de bir bini de bir “ALİ SIVACI”

Kazze takı grubunda yaptığı özgün çalışmalarla dikkat çeken Ali Sıvacı; kuyumculara özel model üretimiyle butik üretime de varım diyor. Bugüne kadar 200’den fazla Kazze modeline hayat veren Ali Sıvacı; son dönemde müşterilerinin isteklerine tek tek yanıt veriyor. Bir siparişe de bin siparişe de aynı hassasiyet içinde yanıt veren Ali usta; “Bana özel tasarım olsun” isteklerine olumlu geri dönüş yaparak, müşteri memnuniyetine sözde değil özde önem verdiğini gösteriyor.

Sektörümüzün yakından tanıdığı, özel dokuya sahip takıların üretiminde son derece başarılı çalışmalar ortaya koyan, deneyimli kuyum ustası Ali Sıvacı; yaptığı başarılı seri üretim takılarının yanısıra kuyumcu dostlarından gelen özel tasarımlara da olumlu yanıt veriyor. Birçok müşterisinin ‘Bu model sadece bende olsun’ diyerek taleplerde bulunduğunu kaydeden Ali Sıvacı; “İşlerimiz ne kadar yoğun olsa da özel siparişlere de hızla yanıt vermeye çalışıyoruz. Birçok müşterim kendilerine özel tasarıma sahip kazze istediklerinde, tüm detayları bana bırakıyorlar. Bende onları mutlu etmek adına elimden gelen gayreti gösteriyorum” dedi.

Dorika ile Kazze takısının çok başarılı bir şekilde birbirleriyle kombin olduğunu ve Dorikanın (altın topların) kuyum ustasına, tasarım anlamında geniş özgürlükler tanıdığını belirten Sıvacı; “ Geçmişe göre takıların vitrin ömrü çok kısaldı ve sürekli yeni modeller piyasadan talep ediliyor. Mesleğe başladığımızda iki üç model ile komple yılı kapatırdık ve bu modeller birkaç yıl üst üste satış rekorları kırardı. Bugün ise her ay hatta her hafta yeni model müşterilere sunmak gerekiyor. Sektörümüz ileri teknolojiden oldukça etkin bir şekilde faydalanıyor” diye konuştu.