SEKTÖR > Hayalleri Gerçeğe Dönüştürme Merkezi Altınşehir’de Hizmete Girdi “MİND Desing Tasarım Ofisi” Haydi yeni tasarımlar yapalım

Hayalleri Gerçeğe Dönüştürme Merkezi Altınşehir’de Hizmete Girdi “MİND Desing Tasarım Ofisi” Haydi yeni tasarımlar yapalım

Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi; yeni bir tasarım ofisine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Deneyimli kuyumcu ve takı tasarımcısı Mehmet Emin Kuluğ tarafından hizmete sokulan “Mind Desing Tasarım Ofisi” özellikle Kahramanmaraşlı kuyum üreticilerinin özgün tasarımlar ortaya koymasına yardımcı olacak.

Bu yıl itibariyle mesleğinde 23 yılı geride bırakan, İstanbul’un önde gelen firmalarında uzun yıllar çalıştıktan sonra son 3 yıldır Kahramanmaraş’ta çalışmalarına devam eden Mehmet Emin Kuluğ, yeni hizmete giren Mind Desing ile profesyonel tasarım hizmeti sunacak.

Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin hizmete girmesiyle bölge kuyum üreticilerinin çok daha iddialı ve özgün tasarımlara imza atmak istediğini kaydeden Mehmet E. Kuluğ; “İsteyen kuyumcu dostumuza sadece tasarım çiziminde isteyenlere ise tasarım + kalıp konusunda yardımcı olacağız. Füzyon dahil olmak üzere ileri teknolojiye sahip üretim tekniklerini de kuyumcu dostlarımızla buluşturacağız. Genç ve yetenekli bir kadroyla yola çıkıyoruz. Her firma için ayrı tasarımlar yapacağız. Firmaların tasarım konusunda gizliliğine çok büyük önem veriyoruz. Artık Kahramanmaraşlı kuyumcuların her birinin bizim ile birlikte tasarım ofisleri oldu” diye konuştu.

Her tür takı grubunda tasarımlar yaptıklarını vurgulayan Mehmet Kuluğ; “İlerleyen dönemde takı tasarım alanındaki gençleri keşfetmeye ve bu ofisi bir tasarım akademisi gibi büyütmeye çalışacağız. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Takı Tasarım Bölümü’ndeki gençlerle iletişim halindeyiz. Bu işe gönül verenlere kapımız sonuna kadar açık” dedi.