SAĞLIK > Ekay Kuyumculuğun yeni tasarımları çok beğenildi

Ekay Kuyumculuğun yeni tasarımları çok beğenildi

Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Ekay Kuyumculuk; İJS öncesi yaptığı yeni modellerle dikkat çekmişti. Fuar günlerinde en yeni tasarımlarını sektörün önde gelen alıcılarıyla buluşturan Ekay Kuyumculuk; müşterilerinden gelen övgü dolu sözlerle sevindi. 14 ve 8 ayar takılar üreten deneyimli marka; çok yakın zaman içinde kendi mobil ekibiyle Anadolu’nun dört bir yanına açılacak.

Kuyumcukent’te yer alan atölyesinde, fuar öncesi sıkı hazırlıklar yapan Ekay Kuyumculuk; fuar boyunca sektörün önde gelen alıcılarının olumlu tepkileriyle karşılaştı. Özellikle madalyon ve kelepçe takı grubuyla öne çıkan tecrübeli marka; şimdi aldığı yeni siparişleri yetiştirme mücadelesi verecek.

Madolyon, çerçeveli takı grubunda otantik çizgileri korumaya özen göstererek, yepyeni tasarımlar ortaya koyduklarını belirten firma sahibi Emrah Kesim; “Yeni tasarımlarımızın büyük beğeni toplaması bizi çok mutlu kıldı. Yeni modellerimiz; yüksek altın fiyatlarının da etkisiyle oldukça hafif oldu. Görünümüne göre yarı yarıya hafif takılarımız; herkesin iş hayatına olumlu katkılar sunacaktır” diye konuştu.

Ramazan ayı içinde Rize tarzı kelepçe takı üretimine ağırlık vereceklerini, iki mobil ekip kurduklarını ve Anadolu’nun en ücra köşelerine kadar Ekay Kuyumculuk kalitesini bizzat kendilerinin taşıyacağını kaydeden Emrah Kesim; “Bu yıl bizim için hem atılım hem yatırım yılı olacaktır. Fuar boyunca Kuyumcukent’te bulunan atölyemizde çok sayıda kuyumcuyu ağırladık. Altın fiyatları; Ramazan sonrası biraz aşağı inerse güzel bir sezon bizi bekleyeceğini tahmin ediyorum. Bu yıl Ekay; güzel çalışmalara imza atacak” dedi.