SEKTÖR > Allem etti kallem etti… En güzellerini yine Allefoğlu yaptı

Allem etti kallem etti… En güzellerini yine Allefoğlu yaptı

Terazi de hafif olan “Allefoğlu takıları”

Vitrinlere güzelliğiyle ağırlığını koyuyor…

Kahramanmaraş’ta pres takıların adeta bayrağını taşıyan sık sık özgün tasarımlar ile yeni açılımlar müşterilerine sunan Allefoğlu Kuyumculuk; İstanbul Jewellery Show’a katılacak birçok firmaya ürün temin etti. Hafif, pres takı üretimiyle öne çıkan tecrübeli marka; yüksek altın fiyatları karşısında hafiflik silahını cömertçe kullanıyor.

Meslek hayatında 33 yılı geride bırakan tecrübeli kuyum ustası Ayhan Güngör; yaklaşık 29 yıldır markası Allefoğlu Kuyumculuk ile piyasada popüler olan birçok takı grubuna imza atıyor. Son yıllarda pres üretim tekniği ile bileklik başta olmak üzere birbirinden şık takılar üreten Allefoğlu; yeni yıla yüksek tempo eşliğinde giriş yaptı.

Babadan kuyumculuk mesleğini DNA’sında bulan Ayhan Güngör; Kahramanmaraş’ın en büyük markalarının ürünlerini tedarik ediyor ve her zaman sorunların değil çözümün bir parçası olmayı başarıyor.

Ayhan usta; birçok firmanın 3D Printer ile yaptıkları çeşitli takı parçalarının benzerini, hatta daha da hafifini pres tekniği ile yapabildiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Ben işimi çok seviyorum ve kendimle sık sık inatlaşırım. Daha iyisini, daha hafifini yapmak için hiç çekinmem saatler harcarım. Bu çaba beni yormaz. Arzu ettiğim neticeyi almazsam o akşam gözüme uyku girmez. Bunca yılım sektörün içinde geçti. Hiçbir zaman tezgahın başından ayrılmayı istemedim. Sadece idareci pozisyonunda olmayı tercih etmedim. Çok klasik olacak ama işini de aşkla yapınca ortaya harika sonuçların çıkması kaçınılmaz oluyor.”