SEKTÖR > “Uğur Döküm” özel uygulamasıyla bir tık uzağınızda olacak

“Uğur Döküm” özel uygulamasıyla bir tık uzağınızda olacak

Ülkeminiz yenilikçi döküm ve dizayn markalarından biri olan Uğur Döküm; 2020 yılında atılımlarına tüm hızıyla devam edecek. Birçok yeni modelini yeni yıl ile birlikte müşterilerine sunmaya başlayan Uğur Döküm; son dönemde popülerliği artan 14 ayar fusion modellere de yabancı kalmayacak. Ocak ayı içinde özel bir uygulamayı müşterilerinin kullanımına sunacak olan markanın tüm ürünlerine birkaç tıklama ile ulaşılabilecek ve kolaylıkla online sipariş verilebilecek.

Geçtiğimiz yıl başarıyla tamamlayan markalarımızdan biri olan Uğur Döküm; yeni yıla da hızlı bir giriş yapıyor. Çok yakın zaman içinde Kuyumcukent AVM’de model çeşitliliğini sergileyeceği bir mağaza açacak olan marka; yeni yılda yeni tasarımlarına ara vermeden devam edecek. Uzun bir çalışmanın ardından cep telefonu ve tabletlere indirilebilecek özel bir application (uygulama, program) uygulamasını hazırlayan Uğur Döküm; müşterisine vereceği şifre ile yeni ve eski tüm modellerini ekrana taşıyacak.

Yaklaşan Sevgililer Günü öncesi yeni ve iddialı bir koleksiyon hazırladıklarını kaydeden Uğur Döküm firma sahibi Mehmet Özen; “Biz yıl içinde tüm elde ettiğimiz verileri çok dikkatli bir şekilde analiz ederek, önümüzdeki sürecin yol haritasını çiziyoruz. Geçtiğimiz yıl whatsup uygulaması sayesinde elde ettiğimiz satışlar, tüm satış ekiplerimiziniz satışlarının önüne geçmiş. Bu bilgiden yola çıkarak, sektörümüzde çok fazla görülmeyen bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. ‘Uğur Design’ uygulamamızı indiren yerli ve yabancı müşterilerimiz, kendilerine verilen şifre ile online sipariş verme şansı bulacaklar. Atölyemizden çıkan yeni tasarımlar da hızla müşterilerimizin telefon ve tabletine gelecek. İletişim çağında çok daha etkin iletişim imkanlarını kullanmamız, iş hayatımıza hız ve konfor katacak” diye konuştu.

Özen; 2020 yılıyla ilgili gerçekleştirecekleri bazı açılımlarla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önümüzdeki yıl fusion çalışmalarımızı arttıracağız. 2019 yılında reçine kalıpların mum kalıpların önüne geçtiğini gördük. Reçine kalıpların ürün portföyümüzdeki yeri artacak. Yeni makineler üretim merkezimizde yerini alıyor. Mağazamız çok yakında hizmete girecek. Eğer 2020 yılı hedeflerimizi yakalarsak, 2021 yılında Kuyumcukent’teki atölyelerimizi tek çatı altında, bir başka adreste fabrika formatına dönüştürmeyi planlıyoruz. Yüzüklerimizin ardından son dönemde ilk kez girdiğimiz bileklik ürün grubundan güzel bir ilgi gördük kazandık. 2020’de bileklikler başta olmak üzere farklı takı gruplarında çalışmalar yapabiliriz.”