SEKTÖR > Elit Diamond fuara geniş taş stokları eşliğinde katılacak

Elit Diamond fuara geniş taş stokları eşliğinde katılacak

İstanbul Jewellery Show’a özenle hazırlanan ve geniş taş stoklarıyla ülkemizin en büyük çıplak taş ofisleri arasında yer alan Elit Diamond; fuara 3 farklı noktadan katılım gerçekleştirecek. Çemberlitaş’ta merkez ofisi bulunan tecrübeli marka; Kuyumcukent AVM Bloğu Elmas Sokak’taki taş ofisinde de fuar döneminde ekstra mesai yapacak. İJS’de her zaman ki gibi yerini alacak olan Elit Diamond; sektörümüzün çıplak taş ihtiyacında yıllardır güvenilir liman olmaya devam ediyor.

Yıllardır İJS’ye düzenli katılım gösteren, çıplak taş alanında çok ciddi tecrübeye sahip olan Elit Diamond; İJS’nin Nisan ayağına hem fuar alanından hem Çemberlitaş ofisinden hem de Kuyumcukent toptan çıplak taş satış mağazasından katılacak. Elit Diamond firma sahibi, değerli taş eksperi Can Tosun; fuarda pırlantayla ilgili çok ciddi stoklar eşliğinde katılım göstereceklerini, farklı kesim taşlarıyla, her çeşit boylarda ve karatlarda müşteri taleplerine olumlu yanıt vereceklerini söyledi.

Elit Diamond’ın sektör mensupları yakın olmak adına, Kuyumcukent toptan satış mağazasını geçtiğimiz yıl hizmete soktuklarını kaydeden Can Tosun; “Yıllardır Kuyumcukent’te bulunan müşterilerimiz burada bir taş ofisi açmamızı istiyorlardı. Kuyumcukent AVM’de çok merkezi bir noktada 1 yılını dolduran Elit Diamond Kuyumcukent şubesi, hızlı ve bol alternatifleriyle kuyumcu dostlarımızın iş hayatına büyük kolaylıklar katıyor” diye konuştu.

Sektörümüzü derinden etkileyen altın fiyat farklılığının kuyum ihracatını çok zora soktuğunu belirten Tosun; “Mücevherin yarısı altından oluşuyor. Her ne kadar pırlanta daha fazla yekun oluştursa da altının da maliyeti mücevherin satış fiyatını hızla yukarı çekiyor. Dünya çapında birçok ülkedeki kuyumcularla ticaret yapıyoruz. Oluşan makası izah etmemiz mümkün olmuyor. Uluslararası rekabet için eşit şartlarda mücadele etmemiz, olmazsa olmaz” diye konuştu.