SEKTÖR > Fuarda takılarınızın yıldız gibi görünmesi için istikamet “Sena Yaldız”

Fuarda takılarınızın yıldız gibi görünmesi için istikamet “Sena Yaldız”

Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent ve Elmas Borsa Kule İş Merkezi’ndeki atölyeleriyle kuyum üreticisinin olduğu her yerde hizmet vermeye devam ediyor. İJS Nisan fuarı öncesi takılarınıza son rötüşlar için Sena Yaldız atölyeleri sizi bekliyor. Sena Yaldız İJS fuar öncesi takılarınıza artık kaplama hizmeti de sunacak. Fuarın yıldızı olacak takılar için son durak “Sena Yaldız” atölyesi…

Yaldız, patlatma, cila alanında yıllardır sektörümüze başarılı hizmetler sunan Sena Yaldız; İstanbul Jewellery Show öncesi artık kaplama hizmeti de sunmaya başlıyor. Değerli maden yüzey işleminde tecrübeli usta İsa Ayanyan önderliğinde çalışmalarını sürdüren Sena Yaldız; müşterilerinin yoğun taleplerinin ardından altın takı kaplama hizmetini de hizmet portföyüne dahil etti.

Sena Yaldız Kuyumcukent Şube Sorumlusu İsa Ayanyan; fuar öncesi Kuyumcukent, Çarşı ve Borsa Kule’de yer alan şubeleriyle 3 koldan fuar takılarını hazırlamak için yoğun emek harcadıklarını, yine fuar alanında öne çıkan, göz alan birçok takının arkasında görülmeyen güç olmak istediklerini söyledi.

İJS fuarına katılan çok sayıda firmanın en yeni tasarımlarının son dokunuşunu Sena Yaldız’ın yapacağını kaydeden İsa Ayanyan; “Artık kaplama, banyo işçiliğini de sunmaya başladık. Kaplama işinin de dahil olmasıyla tam anlamıyla takının en son hali için tüm hizmetleri sunar hale geldik. Fuara özenle hazırlanan değerli kuyumcu dostlarımızın birbirinden güzel takılarına ekstra şıklık katmaya hazırız” dedi.