SEKTÖR > Seçkin Gold mağazası her hafta yeni modellere ev sahipliği yapıyor

Seçkin Gold mağazası her hafta yeni modellere ev sahipliği yapıyor

Sektörümüzün kalbinin attığı noktalardan biri olan Çemberlitaş’taki Şeref Han’daki yıllardır yeni modellerini sergileyen, sürekli tasarıma, teknolojiye yatırım yapan Seçkin Gold; her hafta yeni modeller sunarak, zorlu piyasa koşullarında kuyumcuların satışlarını arttırmayı hedefliyor. Düşen altın fiyatlarıyla birlikte yavaş yavaş artan kuyum alışverişi, yakın zaman içinde başlayacak normalleşme sürecini heyecanla bekliyor. Yoğun günler geldiğinde, vitrinlerinizde farklı tarzları ve bol çeşidi sergilemek istiyorsanız Seçkin Gold’un zengin ürün portföyünde mutlaka müşteri kitlenize hitap edecek ürünler bulacaksınız….

Birbirinden kaliteli ve özgün çizgilere sahip takılarıyla yıllardır sektörümüzde hizmetlerini sürdüren Seçkin Gold; İstanbul’da bulunan toptan satış mağazasına her hafta yeni ürünler ilave ediyor. Kahramanmaraş’ta özenle hazırlanan, profesyonel tasarımcıların elinden geçen Seçkin Gold imzalı takılar; çok satılan modeller sınıfında yerini alıyor.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; sektörümüzün yeni yıla güzel bir giriş yaptığını, Sevgililer Günü hareketliliğinin de bir ivme kazandırdığını belirterek; “Düşen altın fiyatlarının olumlu etkilerini gözlemliyoruz. Biz de yeni tasarımlarımızın sayısını arttırarak, kuyumcu dostlarımızın satış grafiğini yukarı çekmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her hafta düzenli olarak çok sayıda yeni tasarımımızı mağazamızda sergiliyoruz. Biz yeni modellerimizi kasada saklayalım, hareketli dönemde sergileriz düşüncesiyle hareket etmiyoruz. Her modelin bir kısmeti vardır” diye konuştu.

Piyasa koşullarını da dikkate alarak, yüksek teknolojiyi de kullanarak olabildiğince hafif ürünler yaptıklarını kaydeden Murat İpçioğlu; “Kahramanmaraş’taki modern üretim merkezimizde, genç tasarımcı arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyorlar. Maraş’ta faaliyetlerine yavaş yavaş başlayan ‘Altın Şehir Kuyum Üretim Kompleksine’ üretim merkezimizi taşımak ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gelişim ve değişim kuyumculuk sektörümüzün uluslararası rekabeti açısından büyük önem teşkil ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.