SEKTÖR > Yarı Mamulde bol çeşit için herkese SES var….

Yarı Mamulde bol çeşit için herkese SES var….

Serkan Konuk önderliğinde çalışmalarına neşe ile devam eden Ses Kilit & Yarı Mamul; oldukça hareketli bir yaz sezonu geçiriyor. Ses Kilit; bu yılın başında yarı mamul alanında ürün portföyünü ciddi olarak genişletti. Yüksek kaliteli kilitleriyle müşterilerinin beğenisini kazanan SES Kilit; yarı mamul ürün grubunda da kısa sürede rüştünü ispat etti. 2021 yılında kuyumcuların iş hayatı çok sesli geçti….

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan Serkan Konuk; son yıllarda Ses Kilit & Yarı Mamul markasıyla birçok firmamızın arkasında görünmeyen güç oldu. Ses Kilit mağazası; gün içinde sektörümüzün kıymetli üreticilerini ağırlıyor ve onların yarı mamul taleplerine hızla yanıt veriyor. Serkan Konuk; müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda ürün çeşitliliğini bu yıl arttırdıklarını, kilit alanındaki başarılarını yarı mamul ürün grubuna da başarıyla yansıttıklarını söyledi.

Yarı Mamul alanında geniş ürün portföylerinin bulunduğunu ve çeşitliliklerini her geçen süre içinde arttırdıklarını vurgulayan Serkan Konuk; “Özellikle altın top konusunda çok ciddi bir ürün arşivimiz bulunuyor. Kalemli, farklı ebatlarda, aklınıza gelebilecek her türde dorika parçalarını (altın topları) bizden temin edebilirsiniz. Şu anda zincir de dahil olmak üzere müşterilerimizin her dediğine olumlu yanıt veriyoruz” dedi.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamul üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan Serkan Konuk; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Farklı ayarlarda yarı mamül ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Firmaların bizlerden talepleri oluyor ve bizim portföyümüzde istedikleri parçalar olmasa da tasarımcılarımız yeni çizimler yaparak, müşterimize olumlu yanıt veriyoruz. 2021 yılını pandemi koşulları göz önüne alındığında iyi geçiriyoruz diyebiliriz. Şimdi İJS’nin düzenlenmesi durumu söz konusu. İJS Ekim ayında yapılırsa çok yakın zaman içinde yarı mamul ürün taleplerinde artış gerçekleşir.”