SEKTÖR > İş hayatınızda varsa bir sorun çözümünü Ecmel’e sorun

İş hayatınızda varsa bir sorun çözümünü Ecmel’e sorun

Kahramanmaraş’ın kıdemli üst düzey kuyum ustası Mehmet Kızmaz tarafından kurulan Ecmel Kuyumculuk; sektörden kazandığını yine sektör için kullanmaya, kuyumcuların iş hayatına kolaylıklar katmaya devam ediyor. Yakın zaman önce Ecmel Ramat’ı hizmete sokan deneyimli marka, şimdi de Ecmel Tasarım Ofisi ile yeni tasarım arayanların vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor.

Mehmet Kızmak ve oğlu Alpaslan Kızmaz yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ecmel Kuyumculuk; ramat hizmetinden sonra şimdi de tasarım ofisi kurarak kuyumcuların iş hayatına büyük konfor katıyor. Teknolojiye önemli yatırımlar yapan Ecmel Kuyumculuk; isteyene özel tasarım isteyene hayalindeki tasarımı madene aktararak veya sadece çizim olarak hazırlıyor. Bazı kuyumcular isterse tasarımı sadece mum olarak satın alabiliyor.

Ecmel Kuyumculuk Yöneticisi Alpaslan Kızmaz; Ecmel’in artık sektörümüzün seçkin markalarının bir çözüm merkezi haline geldiğini, meşakatli, dürüst çalışma prensipleri isteyen ramat ve tasarım alanında net çalışmalar ortaya koyduğunu ifade ediyor.

En son teknolojiye sahip 3D modelleme robotlarıyla çalışmalar yaptıklarını ve ani yükselen altın fiyatlarına seyirci kalmayı tercih etmediklerini vurgulayan Alpaslan Kızmaz; “Makinelerimizin limitini zorluyoruz ve daha hafif takılar ortaya çıkarmak için büyük çaba sarfediyoruz. Tabi ki burada ürünün mukavemet gücünün korunması büyük önem teşkil ediyor. Böylesi yüksek altın fiyatları karşısında fusion takıların inceliği, hafifliği herkes için can simidi olacak” diye konuştu.

Hafiflik elde ederken, ürünün mevcut görkemli görünümünün korunmasının büyük önem teşkil ettiğinin altını çizen Kızmaz ; açıklamasına şöyle devam etti: “Sorunların değil çözümün merkezi olmaya devam edeceğiz. Yeni sezon ile birlikte çok sayıda yeni modelimizi, piyasanın tekrar kıpırdadığı dönemde sahaya süreceğiz. Sektörümüzün yılın ikinci yarısını çok iyi geçireceğini tahmin ediyoruz. İsteyen müşterilerimizin kendi modellerini özel reçineye döküyor ve madene çeviriyoruz. Kısacası ne ihtiyacın varsa Ecmel’de mutlaka bir çaresi vardır. Ecmel’in tecrübesini, ileri teknolojiye sahip alt yapısını adeta sektörümüze arz ettik.”