SEKTÖR > Singapur ve Gurmet zincir arayanlar hiç yorulmadan adresi buluyor “Yorulmaz Kuyumculuk”

Singapur ve Gurmet zincir arayanlar hiç yorulmadan adresi buluyor “Yorulmaz Kuyumculuk”

Çok küçük yaşlarda mesleğe adım atan ve hemen hemen her tür takı grubunun üretiminde yer alan Selçuk Yorulmaz; bugün itibariyle kardeşi Yasin Yorulmaz ile kendi markaları Yorulmaz Kuyumculuk adı altında yüksek kaliteli zincir üretimi yapıyor. Piyasada en çok aranan Singapur ve aranan ama kolaylıkla bulunmayan Gurmet zincirleri üreten Yorulmaz kardeşler; işlerini titizlikle yapıyor ve müşterilerini hiç yormadan çalışmalarını başarıyla devam ettiriyorlar.

Farklı takı üretimi yaptıktan sonra zincir üretimi alanında uzun bir dönem çalışma fırsatı bulan Selçuk Yorulmaz; 2016 yılında Yorulmaz Kuyumculuk markasını kardeşiyle kurarak zincir üretimine geçiş yapmış. 5 aydır Altınşehir’deki modern üretim atölyesinde, zincir üretim makine parkuru ile çalışmalarını sürdüren Yorulmaz Kuyumculuk; Singapur zincirde her boyda ve her gramajda istenilen zinciri üretiyor. Marka; piyasada çok aranan ama kolaylıkla bulunmayan Gurmet zincir’de tek boyda ve tek ölçüde üretim gerçekleştiriyor.

Ülkemizin dört bir yanına ürettikleri zincirlerin gittiğini kaydeden Selçuk Yorulmaz; “Zincirlerimiz İstanbul’dan bile talep görüyor. Pandemi dönemini minimum kayıplarla geride bıraktık. Zincir üretiminde dışarıdan makinenin çok önemli fonksiyonu olduğu görülüyor. Doğrudur ama makineyi etkin kullanmak için hem tecrübe hem de ustalık gerekiyor. İnce işçilikle özenle çalışıyor milimetrelerin hesabını yapıyoruz. Müşterilerimizi hiç yormadan, zamanında ürünlerini yetiştiriyoruz” diye konuştu.”

Atölyelerinde sadece 22 ayar zincir ürettiklerini sözlerine ekleyen Yorulmaz; “Ben istenilen uzunlukta ve istenilen gramajda ürün sunmak için kendi üretim standartlarımı oluşturdum. Başka firmalarda olmayan ölçülerde de zincir bizden temin eden müşterilerimiz ile yıllardır mutlu bir şekilde çalışıyoruz” dedi.