SEKTÖR > “Özdemir Kuyumculuk” hediyelik takı grubunda ekonomik açılımlara yönelecek

“Özdemir Kuyumculuk” hediyelik takı grubunda ekonomik açılımlara yönelecek

Özdemir Kuyumculuk artan altın fiyatları karşısında kayıtsız kalmıyor yüksek kaliteli 8 ayar takılarında çeşitliliği artıracak yeni büyüme stratejisini hayata geçiriyor.

Sektörümüz adına büyük önem taşıyan, yılın en özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü’ne yaklaşıyoruz. Bu önemli gün öncesinde birçok firmamızın çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş’ın önde gelen firmalarından biri olan Özdemir Kuyumculuk; uygun bütçeye sahip 8 ve 14 ayar hediyelik takıları müşterilerine sunacak.

Özdemir Kuyumculuk firma sahibi Nihat Özdemir; 2022 yılında 8 ayar ürün gruplarında önemli değişim ve gelişimlere gitme kararı aldıklarını, uzun yıllar kararmama garantisi eşliğinde satılacak olan Özdemir Kuyumculuk imzalı 8 ayar takıların, yüksek altın fiyatları karşısında hem esnafın hem de tüketicinin elini kuvvetlendireceğini söyledi.

8 ayar takı alanında uzun zamandır çalışmaları olduğunu ve bölgeye ilk 8 ayar takıyı getiren firmalardan olduklarını belirten Nihat Özdemir; “Çok hafif yüzükler, hayalet kolyeler ve bileklikler ile Sevgililer Günü’nde altın takı hediye edilme geleneğinin sürdürülmesine katkı sağlayacağız. 2 gram ağırlığındaki tektaş yüzüklerimiz hem çok şık hem de uygun fiyatıyla öne çıkacaktır. 8 ayar takılar artık Anadolu’daki kuyumcularımızın da vitrinine girdi. 2022 yılında ülkemizin her il ve ilçesinde 8 ayar takı satışı yapılacaktır” diye konuştu.

Yeni yıl ile birlikte ürün portföylerinde, 8 ayar takıların %50’den fazla pay alacağını sözlerine ekleyen Özdemir; 2022 yılının çok verimli geçmesini beklediklerini, yeni yılda sadece 8 ayar satışı yapacak 5 farklı mobil ekibinin sahaya ineceğini ve bu ekiplerin Anadolu’nun her noktasına 8 ayar takı götüreceklerini dile getirdi.