SEKTÖR > “Sovran Gold” kalitesine alışmak sevmek kadar kolay oldu

“Sovran Gold” kalitesine alışmak sevmek kadar kolay oldu

Ustaların karışımı ile hazırlanan Sovran Gold takıları; özgün çizgileriyle ve yüksek kalitesiyle 4 ay gibi kısa bir sürede, sektörümüzün seçkin markalarının favorisi oldu. Sovran Gold kalitesine alışmak ta sevmek te çok kolay oldu.

Deneyimli kuyumcular Mehmet Uzelli ve Muhammed Ayaz ortaklığı ile yakın zaman önce kapısını aralayan Sovran Gold; çok kısa süre içinde tam kapasite üretime geçerek, nadir görülen bir başarı yakaladı. Sektörümüzün önde gelen firmaları için özel tasarım yapan Sovran Gold; kendi çizgilerini Dev markaların ürün portföyüne başarıyla dahil ediyor.

Sovran Gold firma sahibi Muhammed Ayaz; çok kısa süre geçmesine rağmen markalarına gösterilen yakın ilgi için çalıştıkları müşterilerine teşekkürlerini sunarak; “Açıkçası markamızı kurarken kuyumcu dostlarımızın bu çapta ilgisini bekliyorduk. Yaptığımız tasarımların tamamına yakınının firmalardan tam puan alması, ticari başarımızdan daha fazla bizi mutlu etti” dedi.

Ağırlıklı olarak şarnel, hallow olarak tanımlanan içi boş, hafif takı grubunda üretim yapmayı planladıklarını belirten Ayaz; “En zorlu takı modellerinin üretimine giriş yaptık. İşimizi dört dörtlük yapıyoruz. Adaptasyon süresi hiç yaşamadık. En büyük sermayemiz takımımızın tecrübesi oldu. Şu anda tam kapasiteye yakın üretim gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz takıların yarısı yurtdışına yarısı da yurtiçine gidiyor. Her geçen sene takı zevklerinde ortak beğeniler öne çıkıyor. Özellikle yeni nesil birbirlerine çok uzak coğrafyalarda yaşasalar bile internetin de etkisiyle takı trendlerinde ortak zevklerde buluşuyorlar” diye konuştu.