SEKTÖR > www.alexmakina.com uzakları yakın yapıyor…

www.alexmakina.com uzakları yakın yapıyor…

Kuyum üreticisinin bir dediği iki olmuyor

Kuyum üreticisinin ihtiyacı olan alet, ekipman ve makineleri yıllardır en uygun şartlarda bünyesinde bulunduran Alex Makine; kuyum üreticisi nerede olursa olsun onun bir dediğini iki yapmıyor. www.alexmakina.com kuyum üreticilerine 5000’den fazla ürünü gözlerinin önüne seriyor. 0,1 Euro’dan 20 000 Euro’ya kadar olan binlerce ürün size sadece bir tık uzakta. Uzaklarda olsan da ara hemen ihtiyacını giderecek Alex Makine…

Sektörümüzde üreticinin yakından tanıdığı ve yıllardır titiz hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Alex Makine; sanal alemde yer alan sitesinde yıllardır kuyum üreticisine online hizmet sunuyor. www.alexmakina.com sitesi; markanın piyasaya sunduğu 5000’in üzerindeki ürünü tek bir platformda topluyor.

Yurtiçinde yıllardır online başarılı satışlar gerçekleştirdiklerini, artık Dünyanın farklı ülkelerine E ihracatta yapmaya başladıklarını kaydeden Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; “Yeni ürünler, üye ol indirim kazan, ürün videoları, outlet ürünler gibi birçok popüler bölümlerimiz sitemizi kullananların çok hoşuna gdiiyor. İngilizce ve Türkçe dillerinde yayınlanan sitemiz ile artık yurtdışından sipariş alıyoruz. Markamızın başarılı ihracat çalışmalarına, E İhracat alanından da önemli katkılar gelmeye başladı” diye konuştu.

100’den fazla ülkeye, farklı kargo firmaları eşliğinde ürün gönderebildiklerini belirten Ümit Çağlar; “Sitemizde herkes huzur içinde alışveriş yapabilir. Yüksek güvenlikli ödeme sistemlerine sahibiz. Son dönemde çok sayıda ürünlerimizin videolu tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Aktif olarak döviz kuruna göre her yarım saatte bir sitemiz otomatik güncelleniyor ve ürün stokları da aynı şekilde güncel olarak ekrana yansıyor” dedi. Sizde ürün detaylarının ve fiyatlarının şık görsellerle aktarıldığı, www.alexmakina.com. adresini yakından ziyaret edebilir, istediğiniz ürünü güvenle sipariş edebilirsiniz. Çözüme kavuşmak için doğru adrese bir tık uzaktasınız….