SEKTÖR > Mutlu müşterileri ile “HS Gold Concept” güzel bir yaz mevsimini geride bırakıyor… Herşey Sizin için

Mutlu müşterileri ile “HS Gold Concept” güzel bir yaz mevsimini geride bırakıyor… Herşey Sizin için

Kapalıçarşı Kılıççılar Kapısının girişinde yer alan HS Gold; 4 yıldır yüksek kaliteli 14 ayar takıların, en uygun fiyatlı satıldığı adres olarak öne çıkıyor. Serkan Çağman ve Hüseyin Baysal tarafından yönetilen HS Gold Concept; her gün İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen onlarca kuyumcuya ev sahipliği yapıyor. Biz de HS Gold Concept markamızı ziyaret ettiğimizde Mersin’in önde gelen kuyumcularından Abdurrahim Aydemir ile karşılaştık ve onun ağzından HS Gold’un artı ve eksilerini konuştuk…

HS Gold Concept; her hafta düzenli yeni tasarımlara yer vermesi ve uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekiyor. Peşin çalışma prensibini benimseyen ama bunun yanında çok fazla rakibi olmayan fiyatlar eşliğinde ticaret yapan HS Gold’un; müşterisi en uzak noktadan bile her hafta ziyaretlerine geliyor.

Bu haftaki konuklarından biri de Mersin ve çevre illerde yakından tanınan kuyumcu Abdurrahim Aydemir oldu. Mersin’de Mazlum Kuyumculuk olarak 5 perakende dükkanı olan ve çevre illerdeki kuyumculara da ürün sunan Abdurrahim Aydemir; HS Gold Concept ile uzun zamandır çalışıyor.

Geniş ürün portföyünün %25’ini HS Gold’dan aldığı ürünlerle oluşturduğunu kaydeden Abdurrahim Aydemir; “Çok iyi fiyat ve hızlı servis, zamanında siparişlerin teslimi, yüksek kaliteli ürünler hazırlanması ve her zaman güleryüzlü hizmet anlayışları bizi HS Gold’a gönülden bağlıyor” dedi.

HS Gold ile 3.5 yıldır çalıştıklarını ve keşke daha önce tanışıp çalışsaydık dediklerini ifade eden Abdurrahim Aydemir; “Yeni modellerin hızına yetişemiyoruz. O yüzden bize whatsup üzerinden gelen yeni modellerden bazılarını sipariş ediyoruz. Farklı ayarlarda ürün istediğimizde de en kısa sürede yanıt buluyoruz. Peşin çalışıyoruz ve peşin çalışmamızın avantajıyla çok uygun fiyatlar eşliğinde alım yapıyoruz. Tek bir eksikten bahsedebilirim o da HS Gold’un mağazasının biraz küçük olması. Çarşının en güzel noktasındaki bu mağazanın biraz daha büyük olmasını tercih ederdim” diye konuştu.

Firma ortağı Serkan Çağman’da yaptığı açıklamada müşterilerini velinimet olarak gören bir anlayışla ticaret yaptıklarını, sadece bugünü değil yarını da düşündüklerini vurgulayarak; “Çok hareketli bir yaz mevsimi ve çok hareketli bir Ağustos ayını geride bırakıyoruz. Kuyum alışverişinde tempo arttı. Sirkülasyonumuz üst düzeyde. Bu şekilde devam ederse, sektörümüz için 2021 yılı kayıp bir yıl olmaktan çıkacaktır. Şimdiden 2020 yılının satış rakamlarının üstüne çıktık” diyerek sözlerini noktaladı.