SEKTÖR > Altınşehir sektörün en iyilerine kapısını aralıyor

Altınşehir sektörün en iyilerine kapısını aralıyor

“Best Zincir” Kahramanmaraş Şubesi Hizmete girdi

İstanbul’da yıllardır başarılı zincir üretimiyle yakından tanınan markalarımızdan biri olan Best Zincir; Kahramanmaraş’ta yakın zaman önce kapılarını aralayan ‘Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde’ şube açtı. 1000 KM uzaktan gelen Best Zincir; yüksek kaliteli zincir ve yarı mamül ürünleriyle Maraşlı üreticilere çok iyi gelecek…..

Zincir takı üreticileri arasında son dönemde öne çıkan ve yüksek kaliteli üretimi, titiz hizmet anlayışıyla dikkat çeken Best Zincir; ikinci adres olarak Kahramanmaraş’ı tercih etti. Yakın zaman önce kapılarını üreticilere aralayan “Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde” şubesini açan Best Zincir; önemli bir yatırım yaparak Maraşlı üreticilere duyduğu güveni de ifade etmiş oldu.

Best Zincir’in ikinci şube olarak sektörün kalbinin attığı Çemberlitaş’ı seçme kolaycılığını yapmadığını vurulayan Best Zincir firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; “Kahramanmaraşlı kuyumcu dostlarımızın hızlı gelişimini yakından takip ediyorduk. Altınşehir son derece modern ve iddialı bir proje olarak karşımızda durdu. 1000 km uzakta olsak bile burada evimizde gibi hissediyoruz. Maraşlı dostlarımıza ürünlerimizi sunmak ve onların iş hayatına kolaylıklar katmak bizi mutlu kılacak. Kahramanmaraş artık bizim ikinci adresimiz” diye konuştu.

Son yıllarda artan altın fiyatlarıyla birlikte hafif takı gruplarının ülkemizin her noktasında yoğun talep gördüğünü hatırlatan Mehmet B. Bıyık; “Forse tarzı klasik ve hafif zincirlere talepte artış var. Bölgede yıllarca ağır el işi halatlar yoğun ilgi gördü. Şu anda yüksek altın fiyatları ağır zincirlere olan talebi doğal olarak azaltıyor. Markamız; farklı ayarlarda farklı renklerde üretim yapıyor. Buradaki yeni müşterilerimizin isteklerine yanıt vereceğiz. Kahramanmaraş şubemizde yarı mamül ürünlerde bulunacak. Son dönemde yarı mamül ürün grubuna giriş yapmıştık” diye konuştu.