SEKTÖR > Tam hediyelik bunlar… Tam altın yerine hediye edilen bilezikler bunlar

Tam hediyelik bunlar… Tam altın yerine hediye edilen bilezikler bunlar

Ülkemizin köklü bilezik üretici firmalarından Sedat Yüksel Kuyumculuk; birçok yeni modelini normalleşme süreciyle birlikte piyasaya sunuyor. Özellikle hediyelik ( 4 ile 5 gram arasında ağırlık ortalamasına sahip bilezikler) bilezikler hazırlayan marka; yine sade çizgileriyle dikkat çekiyor. Düğünlerde tam altın takmak yerine hemen hemen aynı bütçelerle bilezik takabilirsiniz….

Kuyumculuk sektörü pandeminin etkilerinden kurtulmak için gün sayıyor. Yavaş yavaş normalleşme sürecine girilmesi, düşen vaka sayıları ve her geçen gün yüzbinlerce insanımızın aşı olması gelecek adına hepimizi ümitlendiriyor. Yeni alınan kararlar neticesinde 1 Temmuz’dan itibaren Düğünlere katılacak kişi sayısı kısıtlaması kaldırıldı. Düğünlerle birlikte kuyum alışverişindeki temponun hızla yukarı çıkması bekleniyor ve bunun olumlu sinyalleri de gelmeye başladı.

Sedat Yüksek Kuyumculuk firma sahibi Sedat Yüksel; Haziran ayına iyi bir giriş yaptıklarını, piyasanın yavaş yavaş kendine geldiğini belirterek; “Pandemi sürecinde herkes, hem psikolojik hem de ekonomik açıdan çok yıprandı. Biz bu süreçte çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Şimdi hediyelik bilezik grubunda yeni modeller piyasaya sunuyoruz. 4 ile 5 gram arasında olan sade bilezikler, düğünlerde sarrafiye takmak istemeyenlerin tercihi oluyor. Ayrıca hediyelik takı arayanlar da bu ultra hafif bileziklere ilgi gösteriyor” diye konuştu.

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da sade modellerin ön planda olduğunu ve talep gördüğünü belirten Sedat Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Bir ürünü hem sade hem şık yapmak, hafif olurken gösterişli görünmesini sağlamak ayrı bir zorluğa sahip oluyor. Fantezi modelleri tercih edenlerin daha fazla kalın bileziklere yöneldiklerini gözlemliyoruz. Markamız bünyesinde her zevke hitap edecek ürün çeşitliliğimiz yer alıyor. Hediyelik, çıtır bileziklerimizin bu yaz yüksek satış rakamları yakalayacağını ön görüyoruz.”