SEKTÖR > Gel Birlikte mesut olalım….

Gel Birlikte mesut olalım….

“Arzu Alyans” ihracat alanında işbirliği yapmaya hazır

Ülkemizin önde gelen alyans üreticilerinden biri olan Arzu Alyans; yeni yıl ile birlikte ihracat çalışmalarını arttırmayı planlıyor. Almanya’daki kuyumcularla uzun yıllardır çalışmalar yapan Arzu Alyans; sektörümüzün tecrübeli ihracat firmalarıyla işbirliği yaparak, Dünyanın birçok farklı noktasına alyans ihracatı gerçekleştirmek istiyor. Altının ham halinden takının vitrine çıkış aşamasına kadar tüm süreci kendi bünyesinde gerçekleştiren Arzu Alyans; yüksek kalitesini Dünyaya taşımak istiyor…

Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ile dikkat çeken Arzu Alyans, 40 yılı aşkın süredir kuyumculuk sektöründe başarılı çalışmalara imza atıyor. Arzu Alyans ve Arzu Altın olarak iki farklı markasıyla çalışmalarını sürdüren tecrübeli marka, her geçen gün işlem hacmini artırıyor. Ülkemizde geniş bir coğrafyada onlarca kentimizdeki kuyumcu vitrinlerinde kendine yer bulan deneyimli marka; yeni yıl ile birlikte ihracat alanında da kayda değer çalışmalar yapmaya hazırlanıyor.

Arzu Alyans firma ortağı Uğur Cesur; kuyum ihracatı alanında çok tecrübeli markaların bulunduğunu ve sektörümüzün değerli firmalarıyla işbirliği yaparak karşılıklı kazan & kazan ilkesi çerçevesinde, ülkemize döviz girdisi sağlayacak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Altının ham halinden en son vitrine çıkışına kadar tüm üretim aşamalarını kendi bünyelerinde gerçekleştirdiklerini, Arzu Altın kardeş markalarıyla değerli maden alanında da önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Uğur Cesur; “Yüzlerce alyans modelimiz mevcut ve geniş stoklar eşliğinde çalışıyoruz. İşbirliği yapacağımız firmalarla hitap ettikleri pazara uygun tasarımlar da kolaylıkla üretebiliriz. Bizim üretim tecrübemiz, ihracatçı dostlarımızın saha tecrübesi birleşirse sonuçların mükemmel olacağına inanıyorum” dedi.