SEKTÖR > Bayramdan sonra bayram var “Kılıç Ali” imzasıyla 14 ayar fantezi takılar var….

Bayramdan sonra bayram var “Kılıç Ali” imzasıyla 14 ayar fantezi takılar var….

Kuyumculuk mesleğini yıllardır büyük bir aşkla icra eden Kılıç Ali; Esen Halat markasına kardeş getiriyor. Esen Kuyumculuk 14 Ayar; Ali ustanın ustalık döneminin değerli çalışmaları arasında yer alacak. Bütün planlarını bayram sonrasına hazırlayan Kılıç Ali; herkesin beğeneceği dört dörtlük takılar hazırladığını vurguluyor…

Yılların deneyimli halat takı ustası Kılıç Ali (Ali Esenceli ) şu dönemde hummalı bir çalışma içinde bulunuyor. Altınşehir’e taşındıktan sonra farklı takı gruplarına da girmeyi planlayan Ali Usta; her bölgede gidecek, hafif 14 ayar fantezi takılara imza atacak.

Esen Halat’ın yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu ve çarkın dişlileri gibi çalışmaların aksamadan devam ettiğini kaydeden Kılıç Ali; “Atölyemizin hemen yanında özel bir showroom içinde yeni takı grubunun tanıtımını planlıyoruz. Kesinlikle aceleci davranmıyor ve titiz bir ön çalışma içinde oluyoruz. Tasarıma özellikle dikkat ediyor ve popüler takılar dahi olsa bir ufak farklılık katmak istiyoruz. Bayramdan sonra yeni markamız görücüye çıkacak. Esen Halat’ın özgün kalitesi Esen Kuyumculuğa da mutlaka sirayet edecektir” diye konuştu.

Yeni oluşum için 14 ayar fantezi takı grubunda uzman çalışma arkadaşları kadrolarına dahil edildiğini açıklayan Kılıç Ali; “El işi zincir, içi boş takılar, madalyon takılar gibi ürün gruplarına yer vereceğiz. 8 ayar üretiminde de iddialı olacağız. Bizi bu yeni açılımlara müşterilerimiz motive etti. Farklı takı grupları da bizden satın almak istiyorlardı. Kısmet, Altınşehir günlerimize oldu. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır” dedi.

Altınşehir’in 365 gün yaşayan bir fuar alanı olduğunu, bu büyük kompleks içinde kuyumcunun aradığı tür ürünü bulabildiğini sözlerine ekleyen Kılıç Ali; “Değişim ve gelişim karşısında direnmek yerine ona adapte olmak ve uyum sağlamak, gelecekte elde edilecek başarılar adına büyük önem teşkil ediyor. ‘Değişmeyen tek şey değişimdir’ sözü boşuna ifade edilmemiş” şeklinde açıklamasını noktaladı.