SEKTÖR > Ekol’ün yeni sezon koleksiyonu bu yaz herkesin tek SEÇİMİ olacak

Ekol’ün yeni sezon koleksiyonu bu yaz herkesin tek SEÇİMİ olacak

Sektörümüzün öncü markalarından biri olan Ekol Kuyumculuk; yeni sezona damga vuracak en yeni modellerini fuar döneminde tanıttı. Büyük ilgi toplayan yeni koleksiyon görünümüne göre yarı yarıya hafif olmasıyla dikkat çekiyor. Fusion ağırlıklı olan ve yeni neslin de zevklerini yansıtan 2023 Ekol 22 ayar koleksiyonu, bu yaz herkesin tek SEÇİMİ olacak… Takıseverlerin ortak noktası Ekol…

Son yıllarda 22 ayar ürün grubunda yaptığı radikal tasarımlar ve modern çizgilerle bu ürün grubu kullanıcı kitlesini genişleten ve ülkemizin her bölgesinde yaşayan takıseverleri 22 ayarla buluşturan Ekol Kuyumculuk; yeni sezona da yine iddialı tasarımlarla giriş yapıyor. Yeni sezon koleksiyonunun önemli bir bölümünü geçtiğimiz İJS’de sektör mensuplarına tanıtan Ekol; www.ekolaltin.com online toptan satış sitesinde de yeni modellerine yer vermeye başladı.

Altın fiyatlarında sıradışı bir artış olmazsa 22 ayar takı grubunu iyi bir sezonun beklediğini ön gören Ekol 22 Ayar Mağaza Müdürü Ercan Zeren; “Ramazan Bayramı sonrasında iş yoğunluğumuzun artacağını düşünüyorum. Altın fiyatlarının daha da artmasını beklemeden vatandaşın takı talepleri üst seviyeye çıkacaktır. Son dönemde Anadolu’daki kuyumcuların da yoğun ilgisini görüyoruz. Çok sayıda yeni alıcı ile tanıştık. 22 ayar takı grubunda en zengin koleksiyonumuzla ülkemizin her noktasındaki kuyumcunun ihtiyaçlarını giderebiliriz” diye konuştu.

Ekol Kuyumculuğun 2023 yılında 22 ayar takı grubunda çalıştığı kuyumcuların sayısında önemli oranda artış olduğunu kaydeden Ercan Zeren; “Hem müşterilerimiz arttı hem de online toptan satış platformumuzu kullanan kuyumcuların sayısı yükseldi. www.ekolaltin.com sitemizde şu an itibariyle 2735 modelimiz bulunuyor. Online siparişlerde ekstra indirim fırsatları oluşturuyoruz. Ben, bayram sonrası kuyum ticaretinin tempo kazanacağına inanıyorum. Bayramın hemen sonrasında da yine yeni tasarımlarımızı müşterilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

Zeren; yaptığı açıklamanın son bölümünde Kahramanmaraşlı kuyumculara da seslendi:

22 ayar takı üretmeye başlayan tüm üreticileri, Kapalıçarşı’nın girişinde yer alan toptan satış mağazalarına ürettikleri takılarla birlikte tanışmaya çağırdı. Kahramanmaraşlı kuyumcuların tekrar normal iş hayatına dönmeleri için üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.