SEKTÖR > Yılın dikkat çeken mücevherat markası ödülü Durin Gold’a verildi

Yılın dikkat çeken mücevherat markası ödülü Durin Gold’a verildi

Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede büyük beğeni kazanan Durin Gold; “Yılın Marka Güzellik Ödülleri” töreninde, yılın çıkış yapan mücevherat markası ödülünü aldı.

Sektörümüzün deneyimli isimlerinden Mustafa Kuşkaya yönetiminde çalışmalarına başarılı bir şekilde devam eden Durin Gold; yüksek kaliteli ürünleriyle son tüketicinin de takdirini kazanıyor. Müşteri memnuniyetiyle öne çıkan marka; Elit Medya Grubu tarafından düzenlenen Yılın Marka Güzellik Ödüllerinde ödül almaya hak kazandı.

Yılın dikkat çeken ve yükselen mücevherat markası kategorisinde ödül alan Durin Gold; başarılı üretimini böylelikle taçlandırmış oldu. Ünlü sanatçı İrem Derici’nin sahne aldığı ‘Yılın Marka Güzellik Ödül Töreni’ geçtiğimiz gün İstanbul Sheraton City Center Otelinde düzenlendi.

Özlem Yıldız ve Murat Parasayar’ın sunuculuğunu yaptığı gecede ödül alan Durin Gold firma sahibi Mustafa Kuşkaya; genç markalarının kısa bir süre içinde önemli ilerleme kaydederek, tüketicinin gözünde kıymetli bir konuma ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını, aldıkları bu ödülün bundan sonraki çalışmaları için bir motivasyon unsuru olacağını söyledi.

“Kadına Şiddete Hayır” temasıyla gecenin düzenlenmesini de kendileri için son derece anlamlı bulduklarını kaydeden Mustafa Kuşkaya; “Tamamen kadınlara yönelik olarak ürettiğimiz birbirinden güzel takılarımız ve küpelerimiz, kadınların mutluluğuna mutluluk katıyor. Kadınlar bizim canımız her şeyimiz. Bende kadına şiddete en yüksek volümden hayır diyorum” dedi.

Kalabalık ve seçkin bir davetli grubu eşliğinde düzenlenen gece; İrem Derici’nin canlı performansıyla geç saatlere kadar sürdü.