SEKTÖR > Aradığınız kalıp bir telefon uzağınızda Berbey ile çalışan üretici bey gibi…

Aradığınız kalıp bir telefon uzağınızda Berbey ile çalışan üretici bey gibi…

Ürettiği kalıplar ile her ilden kuyum üreticisinin kalıp ihtiyacına hızla cevap veren Berbey Kalıp; bir telefon bir not ile hemen harekete geçiyor. Yüksek teknolojiyi kullanan Berbey; yeni nesil çizim ve kalıp robotlarıyla istenen modeli 24 saat içinde hazır hale getiriyor. Size de yüksek kaliteli kalıplarınızla keyifli bir şekilde üretim yapmak kalıyor.

İşine kalıbını basan, yıllardır kuyum üreticisinin hayatına kolaylıklar katan Berbey; pandemi döneminde uzaktan ticaret ve uzaktan iletişim konusunda çalışmalarını ileri boyuta taşıdı. Whatsup haberleşme uygulamasıyla ülkemizde ve yurtdışında bulunan müşterilerine çok hızlı dönüş sağlayan, gelen talepleri hemen üretime aktaran Berbey; parayla satın alamayacağınız zamanı size kazandırıyor.

Firma sahibi İbrahim Doğankaya; pandemiyle birlikte kalıp siparişlerinin %80’inin artık uzaktan ve çeşitli iletişim kanalları vasıtasıyla atölyelerine geldiğini, hayır kelimesini kullanmadan tüm kalıp isteklerine net yanıtlar vererek, üreticinin önünü açtıklarını söyledi.

Bugün itibariyle Anadolu ve İstanbul’daki kuyum üreticileri arasında teknik, tarz ve model farklılıklarının minimum düzeye indiğini belirten İbrahim Doğankaya; “Hazırladığımız kalıplar ile yanlış yapma hatalı üretim gerçekleştirme şansınız nerdeyse kalmıyor. Biz sadece kalıbı göndermekle kalmıyor. Bu kalıbın en etkin şekilde takıya dönüşmesi için tüm bilgi ve birikimlerimizi de müşterilerimize aktarıyoruz” dedi.

Berbey Kalıp; ileri teknolojiden faydalanarak, talep edilen ürünün kalıbını çıkarmadan önce 3 boyutlu çizimini bilgisayar ortamında gerçekleştiriyor. Ardından müşterisinin onayıyla üst kalite kalıbı alıyor ve uzun yıllar, sorunsuz bir kullanım avantajını müşterisine yaşatıyor.

Berbey Kalıp Atölyesi Whatsup İletişim Hattı / 0507 787 38 89…