SEKTÖR > Takıya renk katan taşlar aynı zamanda estetik görünümü artırıyor

Takıya renk katan taşlar aynı zamanda estetik görünümü artırıyor

Eroğlu “Taşlı takılar binlerce farklı modelin oluşmasına imkan tanıyor. Doğru seçilen taşlar takının en güzel makyajı oluyor”

Kuyumculuk sektörümüzün deneyimli zirkon taş tedarikçisi Rüzgar Stone; 2023 yılında yine binlerce taşlı takının taşı oldu. Özellikle hediyelik takı grubunda ve 14 ayar takılarda daha fazla tercih edilen zirkon taşlar; takıların güzelliğine güzellik katıyor. Günümüzde onlarca farklı renk tonunu üzerinde barındıran zirkon taşlar; takı tasarımcısının da elini güçlendiriyor.

10 yıldır başarıyla taşlı takı üreten kuyumcularımızın iş hayatına kolaylıklar katan, bugüne kadar yüzbinlerce takıya zirkon taşlarla renk veren Rüzgar Stone; farklı ölçü, renk ve değişik kesimlere sahip olan binlerce taş çeşidiyle, üreticilerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Rüzgar Stone firma ortağı Hüseyin Eroğlu; renkli zirkon taşların tasarımcıların her zaman tercihi olduğunu, taşlar sayesinde birbirine çok benzeyen birçok takının farklı kimlikler kazanarak, en zor beğenenlerin bile tercihi olduğunu ifade ediyor.

Takının makyajı taşıdır diyen Hüseyin Eroğlu; “Bugün itibariyle üzerindeki kıyafetle takısının uyumlu olmasını isteyen tüketici, en ekonomik maliyetlerle zirkon taşlar eşliğinde rengarenk bir takı kutusuna sahip oluyor. Üst düzey kaliteli zirkon taşlarımız; hem üreticinin hem de tasarımcının iş hayatına kolaylıklar katıyor. Taşlı takılara talebin her zaman devam edeceğini ön görüyorum” dedi.

Mücevher fiyatlarının doların yükselişiyle ciddi oranda arttığını hatırlatan Eroğlu; “Özellikle tektaş ve hediyelik takı gruplarında zirkon taşlı ürünlerin fiyat avantajıyla öne çıkacağını düşünüyoruz. Rüzgar Stone ürün grubunda çok farklı boy ve ölçülerde zirkon taşlarımız yer alıyor. Yılın ilk yarısını başarıyla tamamlayan markamız; yine zengin stokları eşliğinde hem Kuyumcukent hem de çarşıda bulunan şubeleriyle sektörümüze hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.