SEKTÖR > Her zaman tam zamanında TLG Bileziği tercih edenler huzurla işinde gücünde

Her zaman tam zamanında TLG Bileziği tercih edenler huzurla işinde gücünde

Bilezik takı grubuna yıllarını veren bu ürün grubunda 25 yıl emek harcadıktan sonra son 4 yıldır kendi markası TLG Bilezik ile ticaret hayatına devam eden Tolga Akın; Karadeniz, Marmara ve Ege Bölgesinde bulunan belirli sayıdaki kuyumcu dostlarına titizlikle hizmet sunuyor. Yüksek kaliteli üretim ile yetinmeyen Tolga usta; her zaman ürün siparişlerini tam zamanında kuyumcu dostuna ulaştırıyor. Gündüzünü gecesini müşterisinin mutluluğuna adayan Tolga usta; mutlu müşterilerini gördükçe işinden büyük keyif alıyor….

Son dönemde öne çıkan bilezik markalarımızdan biri olan TLG Bilezik; deneyimli ekibiyle Karadeniz, Marmara, Trakya ve Ege Bölgelerindeki çok sayıda kuyumcunun vitrininde yerini alıyor. Yüzlerce bilezik modelinin haricinde makine işi halat zincir üretimi de yapan TLG; aynı zamanda kuyumcuların sarrafiye ihtiyaçlarına da yanıt veriyor.

Ürün portföyünde şarnel, tel bilezik, halat zincir olmak üzere yüzlerce farklı modele sahip olan TLG Bilezik; en son teknolojiden de faydalanarak, hayallerdeki tüm tasarımları bileziğe, dolayısıyla madene aktarıyor.

22 ayar bilezikte çok geniş ürün çeşitliliğine sahip olan TLG Bilezik; her yıl çok sayıda yeni modeli satışa sunuyor. Kendi tasarım ekibiyle özgün modellere de cesaretle imza atan TLG Bilezik; Kuyumcukent bünyesinde yer alan modern üretim atölyesinde çalışmalarına devam ediyor.

Müşteri ilişkilerine çok büyük önem gösterdiklerini, kaliteli ürün kadar kaliteli hizmet sunma konusunda net prensiplere sahip olduklarını belirten Tolga Akın; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Markamız kurulalı 4 yıl oldu ama 4 yıl + 25 meslek yılı olarak tarihçemizi hesaplamak daha doğru olacaktır. Beni tanıyan ve yıllardır benimle çalışan değerli kuyumcu dostlarımız, markamızı kurduğumuz zaman yine bizi tercih ettiler. Müşterilerimizi düzenli ziyaret ediyoruz. Yeni müşterilerimizi portföyümüze katarken çok seçici davranıyoruz. Kaliteli üretim, etkin hizmet anlayışımız, yenilikçi çizgimiz ve tüm bunların ötesinde kuyumcu dostumuzun mevcut bilezik satışlarını her yıl arttırmak gibi bir kaygı taşımamız bizi farklılaştıran özelliklerimizdendir. ”