SEKTÖR > Bu tesbihin kalitesini bir çeken bir yapan bilir…

Bu tesbihin kalitesini bir çeken bir yapan bilir…

Meslek hayatının çok büyük bir bölümünü altın tesbih imalatına ayıran Yavuz Tuncer; her zaman olduğu gibi yine bir İstanbul Jewelery Show’a özenle hazırlandı. Yüksek kaliteli altın tesbihleriyle yıllardır müşterilerinin yüzünü güldüren Yavuz Usta’nın tesbihleri İstanbul Jewellery Show’da çok sayıda değerli markamızın standında sergilenecek. Yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da ilgi gören altın tesbihler; birçok markamızın ihracat rakamlarında önemli bir yer elde ediyorlar…

Arap ve Türk kültürünün, vazgeçilmezi olan ve son dönemde erkeğin öne çıkan aksesuarı kimliği ile Altın Tesbih; sürekli yeni modelleriyle, ekstra hafifliğiyle popülerliğini koruyor. Altın Tesbih; Yavuz Kuyumculuk’ta değerli ustaların hünerli ellerinde birbirinden özel motifiler ve tasarımlar eşliğinde üretiliyor. Ülkemizin en büyük altın tesbih üreticilerinden olan Yavuz Kuyumculuk; İJS’de kendi standıyla yer almayacak ama mevcut müşterilerine sunduğu altın tesbihlerine birkaç markanın stant vitrininde ürünleriyle boy gösterecek.

Her fuar öncesi ekstra bir yoğunluk yaşadıklarını ve ülkemizin önde gelen markalarının tercihi olduklarını belirten firma sahibi Yavuz Tuncer; “Fuar dönemi öncesinde ciddi bir hazırlık yaptık. Birçok yeni tesbih modelimizi müşterilerimize sunduk. Özellikle yüksek altın fiyatları karşısında, 10 gram ağırlığıyla ultra hafif tesbihlerimiz herkes tarafından ilgiyle karşılanıyor” diye konuştu.

Altın tesbihte seri üretim yapmalarının yanısıra ayrıca butik üretim gerçekleştirdiklerini, birçok kuyumcunun kendi müşterisine markaları vasıtasıyla özel ürün siparişi geçtiklerini kaydeden Tuncer; “Bir ürün içinde 100 ürün içinde aynı ilgiyi gösteriyoruz. Son dönemde fusion altın tesbihlerimiz dikkat çekiyor. Herkesin hayal ettiği, kendisine göre kişiselleştirebileceği altın tesbihleri yapıyoruz” dedi.