SEKTÖR > Kaan Döküm’den çıkan takılar Dünyayı dolaşıyor

Kaan Döküm’den çıkan takılar Dünyayı dolaşıyor

“İşin mutfağında böyle bir dostunuz olsun”

Geçtiğimiz yıl sektörümüze merhaba diyen Kaan Döküm, yüksek kaliteli döküm işçiliğiyle özellikle ihracat yapan firmalarımızın ilk tercihi olmaya başladı. İşini büyük bir özenle icra eden Kaan Döküm çalışanları, ortaya koyduğu sonuçlarla iç ve dış piyasaya çalışan birçok firmanın dikkatini çekti. Hem 3D (Fusion) hem de klasik döküm işlerini başarıyla yapan Kaan Döküm Atölyesi’nden çıkan takıların büyük bir bölümü Dünyanın birçok farklı ülkesinde takıseverler ile buluşuyor.

Yeni nesil döküm atölyeleri arasında her geçen gün yıldızı parlayan Kaan Döküm; özellikle ihracat yapan firmalarımızın tercihi olmaya devam ediyor. Kaan Döküm; mumu üretilebilen her tasarımın dökümünün olabilmesi konusunda sıfır mazeret ile çözüm odaklı çalışmalar yapıyor.

Kaan Döküm firma sahibi Kaan İlbeği; atölyelerinin faaliyete başladığı günden buyana iç piyasa veya yurtdışına çalışan firmalara yönelik bir ayırım yapmadan hareket ettiğini, aradan geçen zaman sonrasında en yüksek kaliteli işçiliği bekleyen ihracat firmalarının ağırlıklı atölyelerinin müşteri portföyünü oluşturduğunu söyledi.

“İlk kez üretilen, farklı tarzlara sahip takıların döküm çalışmalarına da varız..”

Kaan İlbeği; atölyelerinin tasarım ofisleriyle iletişim halinde olduğunu ve yeni üretilen, daha önce benzerinin dökümü yapılmamış modeller ile ilgili ortak çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

İlbeği açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yapılan tasarımın madene aktarılıp aktarılmayacağı bu çalışmalarla ortaya çıkıyor. Biz bu çalışmalarda kar elde etmeye öncelik vermiyoruz. Sektörümüzün gelişimi ve yeni çizgilerin Türk takısının üzerinde yer alması adına bu tip test projelerinde olmaya devam edeceğiz. Zora gelmekten mutlu oluruz. Gelecekte güzel çalışmalar ortaya koymanın anahtarı, bugün gerekli adımları atarken cesur olmaktır.”