SEKTÖR > “Akben Toptan Satış Mağazası” 365 gün açık mini fuar alanı

“Akben Toptan Satış Mağazası” 365 gün açık mini fuar alanı

Akben Toptan Satış Mağazası; kısa sürede ülkemizin dört bir yanından gelen kuyumcuları ağırlamaya başladı. Yalova’dan İzmir’e, Adana’dan Van’a, Gaziantep’ten Konya’ya, Ankara’dan Kayseri’ye kadar onlarca ilden gelen kuyumcular; yüzlerce farklı takı çeşidini yakından inceliyor ve son derece konforlu bir ortamda alışverişlerini yaparak şehirlerine mutlu bir şekilde dönüyorlar. Kısacası Akben Mağazası, 365 gün açık fuar alanı…

Akben Kuyumculuk tarafından hizmete sokulan toptan satış mağazası, 3 başarılı ayı geride bıraktı. Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi içinde yer alan ve 400m2’lik büyüklüğü ile her tür takı grubunu rahatlıkla sergileyen mağazada yok yok. Özellikle İstanbul’dan gelen güncel ürünleriyle dikkat çeken mağazanın müdavimlerinin sayısı da her geçen gün artıyor. Ülkemizin dört bir yanından, çok farklı illerimizden kuyumcular; yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlar eşliğinde almanın keyfini çıkartıyorlar.

Akben Kuyumculuk Firma Ortağı Ali Akben; kısa süre olmasına karşın oluşan ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini, çok fazla ülkemizde benzeri olmayan böyle özel bir konsepti hayata geçirmelerinin, sektörde geniş kitleyi mutlu ettiğini söyledi.

Geçen zaman zarfında, ortaya çıkan eksiklikleri hızla tamamladıklarını ve kuyumcu dostlarından gelen çeşitli eleştirilere de kulak kabarttıklarını belirten Ali Akben; “Mağazamızı açarken, bir kuyumcunun tüm takı ihtiyaçlarının A’dan Z’ye tek adreste karşılanmasını hedeflemiştik. Bu konuda oldukça başarılı olduğumuzu gördük. Bazı takı eksikliklerini de gelen taleplerle birlikte hemen tamamladık. Şu anda İstanbul’dan getirdiğimiz takılara biraz daha fazla ilgi var. Dediğimiz gibi bu mağazada yok yok” diye konuştu.

Özellikle Cuma, Cumartesi ve Pazar günü toptan satış mağazalarına çok sayıda kuyumcu esnafının geldiğini kaydeden Akben; ailesini alarak çeşitli illerden bir, iki günlüğüne Kahramanmaraş’a gelen esnafı özenle ağırladıklarını, mağazalarında bulunan çocuk oyun bölümünün de küçük çocuklar tarafından fazlasıyla sevildiğini söyledi.

Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin bulunduğu yer itibariyle büyük bir coğrafyaya hitap ettiğini ve bu bölgenin fuar ihtiyacını da karşıladığını sözlerine ekleyen Ali Akben; çeşitli planlamalar ve projeler geliştirenlerin bu önemli gerçeği tekrar ele almalarını tavsiye etti.