SEKTÖR > Sevdiğinizin kulağına küpe olsun hoş bir hatırası kalsın

Sevdiğinizin kulağına küpe olsun hoş bir hatırası kalsın

İtalya’dan ithal ettiği kolye, zincir, küpe, bileklik, yüzük, kelepçe takılarıyla yakından tanınan Sedaş Kuyumculuk; markası “Lisa”nın ultra hafif küpe çeşitleriyle, sevgililer gününde zarif bir hediye arayanlar için harika alternatifler hazırladı. Sade ve zarif çizgileriyle her yaştan bayanın beğenisini kazanacak Lisa Küpeler; bakalım yeni yılda kimlerin kulağına küpe olacak….

Uzun bir dönemdir ülkemize İtalyan zincirleri, kolye, küpe gibi çeşitli takı gruplarında ithalat gerçekleştiren Sedaş Kuyumculuk; “Lisa” markasıyla yeni yıla kuvvetli bir giriş yapıyor. Sedaş Kuyumculuk Genel Müdürü Murat Haliloğlu; 2000’li yılların başıyla 2015 yılları arasında Sevgililer Günü’nde altın takı hediye edilmesinin en yoğun dönemlerinin yaşandığını, son yıllarda özellikle teknolojik cihazların insan hayatına daha fazla katılmasıyla, takı hediye edilmesinde ciddi bir azalma ortaya çıktığını ifade etti.

Yükselen altın fiyatları karşısında olabildiğince hafif ürünler İtalya’da yaptırdıklarını vurgulayan Murat Haliloğlu; ” 0,80 gram ile 5 gram arasında ağırlığa sahip süper light küpelerimiz, Sevgililer Günü için ideal hediye kimliğine sahipler. 12 ay takılabilen ve hemen hemen her bayanın tercihi olan küpelerin bir diğer avantajı da beğenilmeme riskinin minimum düzeyde olmasıdır. Dünya çapında trend olan, sadece çizgilere sahip Lisa Küpelerimizi 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da popülerliğini sürdürecektir” diye konuştu.

Sedaş Yenileniyor…

Sedaş Kuyumculuk; yeni yıl ile birlikte uzun süredir hizmet verdiği, Şeref Han’da yer alan toptan satış mağazasında tadilat gerçekleştiriyor. Yeni bir yüze, yeni bir görünüme kavuşacak olan Sedaş; Ocak ayındaki İtalya fuarının ardından yeni yılın en yeni tasarımlarını, yenilenen mağazasında sergileyecek.