SEKTÖR > HS Gold kalitesine peşin sahip olmak demek uygun fiyat avantajları demek

HS Gold kalitesine peşin sahip olmak demek uygun fiyat avantajları demek

Peşin çalışma konusunda kurulduğundan bugüne kadar net bir duruş sergileyen HS Gold Concept; kuyum ticaretinde peşin alışverişin mümkün olduğunu sektör temsilcilerine ispat ediyor. HS Gold ile çalışanlar hem alırken hem satarken avantaj yaşıyor…

Bakiyeli satışlar, sektörümüzün önemli sorunları arasında kabul ediliyor. Yüksek bakiyeler özellikle üreticilerimizi zorda bırakıyor. Son dönemde limitli bakiye, kısa süreli bakiyeler gündeme gelse de tek çare peşin satış. Peşin satış konusunda kurulduğu günden buyana net bir tavır sergileyen HS Gold Concept; bu alanda tereddüt yaşayan esnafımız için çok güzel örnek teşkil ediyor.

Peşin çalışma yöntemini ilk günden buyana ana prensipleri olarak kabul ettiklerini kaydeden HS Gold Concept firma ortağı Serkan Çağman; peşin çalışmayı avantajlı kılmak için işçilik fiyatlarında önemli indirimler sunduklarını belirterek; “Günün zorlu ekonomik koşullarında her markanın yeni bir yapılanmaya gitmesi ve çalışma tarzını yeniden şekillendirmesi gerekiyor. Peşin çalışmanın avantajlarını izah ediyoruz. Müşterilerimiz bizimle peşin çalışmaya alıştılar” dedi.

Günün şartlarında hiçbir firmanın stok fazlası eşliğinde çalışmasının mümkün olmadığını, bir perakende kuyumcusunun da satacağından fazla mal dükkanına almasının doğru olmadığını vurgulayan Serkan Çağman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Peşin çalışmayı teşvik edecek atılımlar yapıyoruz ve bunların karşılığını da alıyoruz. Yeni müşterilerimiz portföyümüze dahil oldu. Her hafta düzenli olarak yeni tasarımlarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Son derece başarılı bir yaz sezonu geçiriyoruz. Yılın son bölümünde de özellikle büyük şehirlerimizde düğünlerin artışa geçeceğini göreceğiz. Yüksek altın fiyatlarına ise vatandaşımızın alışmaya başladığını gözlemliyoruz. Müşterilerimizin yarısından fazlasını Anadolu’dan gelen esnafımız oluşturuyor. HS Gold; Anadolu’ya 14 ayar takıyı sevdiren marka olarak geniş kitleler tarafından yakından tanınıyor.”