SEKTÖR > Aşkın tercümanı Amor iş başında…

Aşkın tercümanı Amor iş başında…

İtalyanca ve İspanyolca ‘aşk’ kelimesinin karşılığı olan “Amor”; işini aşkla yapanların buluştu adres olarak hem sanal alemde hem de kuyumcular arasında ilgi toplamaya devam ediyor . “Amor Pırlanta” yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde “Amor ile aşk günleri” isimli özel kampanyayı hayata geçiriyor. Amor’dan 1500 TL’nin üzerinde ürün alımı yapan kuyumcular; müşterilerine, özel kokusu olan pırlantalı Amor (Aşk) kolyesi hediye edebilecek.

Yılın en özel günlerinden biri olarak kabul edilen ve sektörümüzü harekete geçiren Sevgililer Günü yaklaştı. Bu özel gün için birçok firmamız hazırlıklarını hızlandırdı. Mücevherin yükselen yıldızı Amor Pırlanta; yine özel bir kampanya ile Sevgililer Günü döneminde kuyumcu dostlarının yüksek satış rakamları elde etmesini amaçlıyor.

Markanın geleneksel hale gelen, pırlantalı ve kokulu aşk kolye promosyonu bu yıl da uygulanacak. Amor Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; 1500 TL’nin üzerinde alışveriş yapan herkesin bu özel hediye kolyeye sahip olacağını, uzun bir dönemdir gerçekleşen bu kampanyanın son tüketici tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Sevgililer Günü’nde özel bir tektaş koleksiyon hazırladıklarını ve bu koleksiyon içinde klasik kesim yuvarlak taşların haricinde, oval ve kalpli kesim pırlantaların da olacağını belirten Ergün Bayram; “Son tüketici tektaşlarda standartların dışına çıkmak istiyor. Ayrıca ikinci bir mücevhere sahip olmak isteyenler de farklı kesim taşlara sıcak bakıyorlar. Bizde bu talepleri dikkate alarak, roze ve beyaz altınla kombin tektaş koleksiyonumuzu hazırladık. Taş ekspertizlerimiz ve AR-GE bölüm çalışanlarımızın ortaklaşa fikir geliştirerek, tasarımcılarımızın özel günler öncesinde en güzel koleksiyonları hazırlanması sağlanıyor ve bu koleksiyonlarımızı özel kampanyalarla güçlendiriyoruz” diye konuştu.

Bayram; tektaş yüzüklerin haricinde, hafif ve çıtır kabul edilen ekonomik pırlantalı minimalist kolyelerin de ilgi gördüğünü ve bu ürün grubunda da yeni modeller hazırladıklarını belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Marka ismimiz zaten aşk ve aşk dolu Şubat ayında da sevenleri mutlu edecek her türlü kolaylığı yapmak istiyoruz. Uygun fiyatlarıyla, yüksek kalitesiyle ve hediyenin yanındaki promosyonu ile Amor; hem toptancının hem de perakendecinin beklentisine cevap veriyor. Yeni koleksiyonlarımızı yakından incelemek için tüm sektör mensuplarımızı mağazamıza bekliyoruz.”