SEKTÖR > Sanal alemin incisi www.kahramaninci.com

Sanal alemin incisi www.kahramaninci.com

Yıllardır kuyumculuk sektöründe çalışmalarını sürdüren ve doğal incili takı grubu dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Kahramaninci; titiz bir çalışmanın ardından internet sitesini baştan sona yeniledi. Geniş ürün porftöyünü sanal alemde başarıyla sergileyen marka; inci takı kültürünü geniş kitlelere sunmak için sanal alemde öne çıkmayı planlıyor. N11.com ve trendyol gibi popüler online satış sitelerinde ürünleri yer alan Kahraman İnci; kuyumcu müşterilerine çok daha bilinçli tüketicilerin gelmesi için etkin internet Dünyasını etkin kullanıyor.

Ülke çapında yüzlerce kuyumcunun vitrinlerinde kendine yer bulan, doğal inciyle ilgili her tür takı grubunu başarıyla üreten Kahraman İnci; uzun bir hazırlık döneminin ardından yeni internet sitesini tanıttı. www.kahramaninci.com sitesine girenler, markanın yüzlerce farklı modelini yakından inceleyebiliyor ve inci takılarıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Kahraman İnci; internet Dünyasının enginliği içinde ismini çok daha hızlı bir şekilde, etkin sosyal medya tanıtımlarıyla son tüketiciye daha fazla duyurma imkanı elde etmeyi planlıyor. Kahraman İnci firma sahibi Bora Yedilioğlu; uzun bir araştırma ve teknik çalışmanın ardından yeni internet sitesinin yayın hayatına başladığını, sanal alemde inci takıyla ilgili çok az sayıda site ve içerik bulunduğunu markalarının herşeyden önce doğal inci takı ile ilgili geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bugün itibariyle her markanın özenle hazırlanan internet siteleriyle son tüketiciyle iletişim kurduğunu belirten Bora Yedilioğlu; “Mevcut internet sitemizle birlikte çok daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyoruz. İnternet sitemizde bulunan E kataloğumuz ile kuyumcu dostlarımız kendi müşterilerinin kolaylıkla seçim yapmalarını sağlıyorlar. Verilen sipariş 3 ile 5 iş günü arasında kuyumcumuza ulaştırılıyor. Özellikle Instagram ve Facebook’ta son tüketicinin ilgisini çekecek tanıtımlar planlıyoruz. Müşteri memnuniyetinden en ufak taviz vermeyen yaklaşımımızla, herşeyden önce son tüketicinin mutluluğu düşünüyoruz. Bu anlayışımız sayesinde değerli kuyumcu dostlarımız da mutlu satış gerçekleştirme imkanı elde ediyorlar” diye konuştu.

İlerleyen süreçte online inci takı satışı da gündemlerine gelebileceğini sözlerine ekleyen Yedilioğlu; çok sayıda kuyumcunun sitelerine girerek hızla ürün kodunu belirterek toptan siparişlerini geçtiklerini, sanal alemin hızlı Dünyasının iş hayatlarına konfor kattığını dile getirdi.