SEKTÖR > Forse Zincirinizi Nasıl Alırsınız ?

Forse Zincirinizi Nasıl Alırsınız ?

Zincir takısı denince ilk akla gelen forse zincir; yıllardır kuyumculardan büyük talep görüyor. Yeni yıl ile birlikte 7. yılına adım atmaya hazırlanan Best Zincir; forse zincir ile ilgili aklınıza gelecek tüm çeşitliliği A’dan Z’ye; yeni hizmete giren toptan satış mağazasında müşterilerine sunuyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 2.katında yer alan Best Zincir mağazasına gelen ister 10 kilo ister 10 gram zinciri anında alıp işini hızlıca çözümlüyor…

Kuyumcukent; sektörümüzün en önemli kalesi olarak dikkat çekiyor. Üreticiler; son yıllarda kendilerine gelen talepleri çok hızlı bir şekilde yanıtlamak için ekstra çaba gösteriyorlar. Birçok üreticinin zengin stoklar eşliğinde kendi branşlarıyla ilgili mağaza açtıklarını gözlemliyoruz. Forse zincir üretimiyle dikkat çeken Best Zincir; toptan satış mağazası açan son markalarımızdan biri oldu. Geçtiğimiz ay hizmete giren Best Zincir mağazasında; Forse zincir ile ilgili aradığınız her şeyi farklı ayarlar ve farklı ebatlarda bulabiliyorsunuz. Ayrıca zincirde kullanılacak ara parçalar, yarı mamullerde mağazada yer alıyor.

Best Zincir firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; müşterilerinin hızla ürün ihtiyaçlarının giderilmesi ve zincir takıda kullanılacak yarı mamullerin temin edilmesi adına bir mağaza açmaya karar verdiklerini, yılın en önemli özel günleri olan Yılbaşı ve Sevgililer Günü öncesinde hizmet sunmaya başladıklarını söyledi.

“Sevgilileri Zincirle Birbirine Bağlayacağız”

Yaklaşan Sevgililer Günü öncesi Best Zincir üretimini arttırdı. Özellikle hafif kolye grubu, hediyelik takılar arasında öne çıkıyor. Hafif kolyenin de vazgeçilmezi hafif forse zincirler oluyor. Gelen siparişler, bu özel günün sektörümüz açısından iyi geçeceğine işaret ediyor. Firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; binlerce sevgilinin aşkını yıllardır hayalet kolyelerle taçlandırdığını, yüksek altın fiyatlarına karşı en uygun hediyenin 14 ayar hafif kolyeler olacağını ifade etti.