SEKTÖR > Birgün değil her gün sevginin kıymetini bilenler için “Franco Fontana”

Birgün değil her gün sevginin kıymetini bilenler için “Franco Fontana”

Dünya takı markaları arasında kendine has duruşu ve çizgisiyle farklı bir konumda yer alan, İtalyan, Türk takı tasarımcılarının birlikte fikir paylaştıkları Franco Fontana; kuyumculuk sektörünün en önemli özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü öncesi, her zaman olduğu gibi yine birbirinden şık ve özel tasarımlarını vitrinlerine taşıdı. Franco Fontana; sevgiyi bir güne sığdıranlara değil, sevgisini her zaman ifade edenlere ürünlerini sunuyor…

Özgün tasarım çizgisiyle hem ulusal hem uluslararası müşteri kitlesiyle yakından takip edilen Franco Fontana; yaklaşan Sevgililer Gününde birçok yeni tasarımını vitrinlerine taşıyacak. Franco Fontana Toptan Satış Mağaza Müdürü Kerem Esenlik; son dönemde özellikle ülkemizde kadına artan şiddet olaylarını dikkate alarak, sevgililer günü için markalarından hediye alacak olanlara önemli bir mesaj iletmeyi tercih ettiklerini söyledi.

Sevgisini sadece bir gün ifade eden geri kalan dönemde karşısındaki kişiyi üzecek tavır sergileyen kişilerin Franco Fontana ürünlerini hediye etmelerini istemediklerini net bir şekilde vurgulayan Kerem Esenlik; “Son dönemde kadın cinayetleri başta olmak üzere ne yazık ki kadına şiddet ülkemizde çok ciddi bir istatistiksel veri olarak karşımıza çıkıyor. Biz bu durumu görmezden gelmek istemedik. Yılın belirli özel günlerinde sevgilisinin gönlünü alan geri kalan günlerde ise ona her türlü kötülüğü yapanların duygularının tercümanı olmak istemiyoruz” diye konuştu.

Yılın özel günlerinde, hediyeleşmenin üst seviyede olduğu zamanlarda hafif takıların daha fazla ön plana çıktığını belirten Esenlik, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ Son yıllarda, yılbaşında kuyum alışverişinde arzu edilen yoğunluk yaşanmıyor. Bu yüzden tüm sektör mensupları için Sevgililer Günü daha da önemli bir hale geliyor. En özel tasarımları, benzersiz çizgileri madene aktaran firmamız, Türkiye pazarında uygun kabul edilebilecek fiyat politikasıyla hareket etmeye özen gösteriyor. 2019 yılında hedeflerini yakalayan Franco Fontana; yeni yıla ümitli giriyor. Yeni pazarlar, yeni bölgeler ile markamız ulusal ve uluslararası çapta büyümeye devam edecektir.”