SEKTÖR > Hayatınızdaki tek aşkınıza çok yakışacak “Besay Tektaş”

Hayatınızdaki tek aşkınıza çok yakışacak “Besay Tektaş”

İster pırlantalı ister zirkon taşlı olsun tek taş, sürekli artan bir ilgi görüyor. Yılın 12 ayı talep gören, özellikle Sevgililer Günü öncesinde yoğun satış rakamları elde edilen tektaş ürün grubunda Besay; yüksek kalitesiyle son yıllarda dikkat çekiyor. Besay’ın 14 ayar tektaş koleksiyonu artık birçok marka tarafından referans kalite olarak kabul görüyor. Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; tektaş ürün grubunda piyasada yüksek standartların uzun uğraşların ardından artık tamamen oturduğunu, bu alanda büyük emek harcamalarının sektörel çapta olumlu sonuçlar verdiğini ve yine kazananın son tüketici olduğunu açıklıyor…

Yıl içinde 12 ay yüksek talep gören tektaş yüzükler; Şubat ayında zirveyi görüyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde Besay imzalı tektaş yüzükler, yüzün üzerinde model çeşitliliğiyle, aşkını anlatmak isteyenlerin tercümanı olacak. Besay’ın gerçek swarovski taşlarla yaptığı ve mücevherden taşı, uygun fiyatı hariç hiçbir farkı olmayan tektaş, beştaş yüzükler yeni bir Sevgililer Gününe özenle hazırlandılar.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; “Tamamen pırlanta montür üzerine, çok titiz işçiliğimiz ve zengin model çeşitliliğimizle tektaşı yüksek kalite ve uygun bütçeler eşliğinde tüketiciye sunuyoruz. Artık tektaş takı grubunda sektörümüzde standardı belli olan bir kalite piyasaya oturdu. Bu bizi mutlu ediyor. Sevgililer Gününde tektaş yüzükler, diğer takı grupları arasında açık ara öndeler. Bir tek hayalet kolyeler bu dönemde yüksek satış rakamları elde ediyorlar. Bildiğiniz gibi Besay’ın hayalet kolye grubunda da çok ciddi ürün çeşitliliği ve başarı dolu geçmişi bulunuyor” diye konuştu.

Son dönemde bu ürün grubunda çok farklı modellere giriş yaptıklarını, en fantastik tektaş ve sıralıtaş tasarımlarını bile cesaretle madene aktardıklarını belirten Ömer Kaya; “ Tektaşlarımız yurtiçinde olduğu kadar yurtdışından da talep görüyor. Şu an itibariyle altın emzikte olduğu gibi, tektaş için ihtisaslaşan bir üretim ekibimiz mevcut. Bizim tektaş ürün grubundaki çıkışımız üzerine, birçok değerli firmanın da tektaşı tekrar ele almaları ve birbirinden güzel modeller ortaya koymalarını ülke kuyumculuğumuz adına bir kazanç olarak görüyorum” dedi.