SEKTÖR > “Apel İş” İstanbul Jewellery Show’a Asya’da hazırlanıyor

“Apel İş” İstanbul Jewellery Show’a Asya’da hazırlanıyor

Ülkemizin önde gelen montür üreticilerinden Apel İş Kuyumculuk; 6 Eylül 10 Eylül tarihleri arasında Tayland’ın Bangkong şehrinde düzenlenen Gems & Jewellery Show’a ikinci kez katılacak. Tecrübeli markamız ardından uzun süredir düzenli katıldığı Hongkong Jewellery Show’da yerini alacak. 20-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak Hongkong Fuarı ile bir ay içinde iki önemli organizasyona katılacak olan Apel İş; İstanbul Jewellery Show’a adeta Asya’da hazırlanacak…

Üretiminin büyük bir bölümünü ihracata yönlendiren, yurtdışında da aranan montür markaları arasında yer alan Apel İş; pandemi etkisinin uluslararası boyutlarının tamamen kalkmasıyla Asya’da düzenlenen fuarlardaki etkinliğini arttırmayı planlıyor. Bu kapsamda mücevher ve mücevher taşları ağırlığıyla ön plana çıkan Bangkong Gems & Jewellery Show’a ikinci kez katılacak olan markamız; yeni müşteriler portföyüne katmayı hedefliyor.

Apel İş firma sahibi Piyer Sivaslıoğlu; ikinci kez katılacakları Bangkong fuarında Türk montür işçiliğinin nezih örneklerini Dünyanın önde gelen alıcılarına göstereceklerini ardından çok kısa süre içinde bu sefer Hongkong’da düzenlenecek uluslararası Jewellery Show’da yer alacaklarını söyledi.

Pandeminin etkisinin geçmesiyle Hongkong Fuarının tekrar Hongkong’da düzenlenecek olduğunu hatırlatan Piyer Sivaslıoğlu; “Uluslararası fuarlara iyi hazırlanan firmaların ihracat alanında yapmak istedikleri atılımları çok daha kolay gerçekleştirebileceklerini biliyoruz. Olumlu beklentiler içindeyiz. Yine en yeni tasarımlarımızı, yıllardır çok satan klasik montürlerimizi Dünyanın önde gelen alıcılarına sunacağız. Ardından yine çok kısa süre içinde 5 Ekim’de İJS’ye katılacağız. Bizi çok yoğun iki ay bekliyor” dedi.

Fuar kapsamında birçok yeni tasarımlarını bu iki önemli organizasyonda sergileyeceklerini belirten Piyer Usta; montür ürün grubunda Made In Turkey imzasının her yerde saygı ile kabul görmesi için çalışmalarına titizlikle devam edeceklerini dile getirdi.