SEKTÖR > Her türlü kalıp ihtiyacınızda yüzde yüz Türk imzası…. “BERBEY KALIP”

Her türlü kalıp ihtiyacınızda yüzde yüz Türk imzası…. “BERBEY KALIP”

Küçük yaşta iş hayatına adım atan ve bu yıl itibariyle mesleğinde 40 yılı geride bırakan İbrahim Doğankaya; 12 yıldır markası Berbey Kalıp ile sektörümüze kalıpçılık hizmeti sunuyor. Müşterilerinin numunelerini, çizimlerini hatta hayalindekilerini gerçeğe dönüştürmek için titizlikle press kalıp üreten Berbey Kalıp; en yüksek teknoloji eşliğinde yıllardır yüksek kalitesiyle ve mutlak müşteri memnuniyetiyle yoluna devam ediyor. Yaşanan virüs felaketinin ardından, yurtdışından birçok ürünü tedarik edemeyecek olan ve üretimde vites yükseltecek atölyelerin imdadına Berbey koşuyor. Şimdi yerli malı tam zamanı…

Sektörümüzün köklü kalıp üreticilerinden Berbey Kalıp; virüs felaketinin ardından, atölyesinde farklı kalıp taleplerine karşılık vermek için mesaisini arttırdı. Özellikle bijuteri ve gümüş takı ihtiyacını Asya’dan, Çin’den tedarik eden markalarımız; şimdi kendi modellerini yapma durumunda kalıyorlar. Tam bu aşamada, Berbey Kalıp bütün firmaların imdadına yetişiyor.

Firmalara özel butik kalıp üretimi yapan Berbey Kalıp markasının deneyimli ismi İbrahim Doğankaya; böylesi zorlu bir süreçte, dışarıdan ihtiyaçlarını gideren markalara tam destek vermeye hazır olduklarını, yurtdışından sağladıkları birçok modelin kalıbını kendi atölyelerinde rahatlıkla yapabileceklerini söyledi.

Uzakdoğu’da üretilen kalıplarla fiyat bazlı rekabete girmelerinin çok zor olduğunu kaydeden İbrahim Doğankaya; “Kalite konusunda Dünyanın her yerindeki kalıp atölyesiyle rekabet içinde olabiliriz. Tabi ki Çin’de üretilen kalıpların fiyatlarına inmemiz mümkün değil. İşçilik fiyatlarımızda herhangi bir yükseltme yapmadan, en uygun şartlarda Berbey kalitesini ortaya koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Makine ve üretim parkurlarında dışa bağımlı olmadıklarını bir tek kalıbın hammaddesi çeliğin yurtdışından tedarik edildiğini sözlerine ekleyen Doğankaya; şu an için piyasada çelik stoklarının yeterli olduğunu, çelik istediklerinde kolaylıkla bulabildiklerini, yurtdışında bulunan müşterileriyle internet üzerinden iletişim kurarak, kalıp siparişlerini kargoyla gönderebildiklerini dile getirdi.