SEKTÖR > Modern Metod Ayarevi ALTINCI şubesini Borsa Kule’de açmaya hazırlanıyor…

Modern Metod Ayarevi ALTINCI şubesini Borsa Kule’de açmaya hazırlanıyor…

Sektörümüzün köklü ayarevlerinden biri olan, 3 başarılı yılı geride bırakan Modern Metod Ayarevi; çift sistemli uygulama yapan ilk ve tek ayarevi olarak, güven dolu altın analizinin vazgeçilmez adresi oluyor. Çemberlitaş’ta 3, Kuyumcukent ve İstanbul Vizyon Park olmak üzere toplamda 5 şube ile hizmet sunan Modern Metod Ayarevi; altıncı şubesini sektörümüzün yeni adreslerinden biri olmaya başlayan Borsa Kule İş Merkezi’nde çok yakında açacak.

Kimya Mühendisi Nurettin Albora tarafından 1988 yılında kurulan, Darphane tarafından verilen yetki belgesine ilk sahip olan ayarevlerinin başında yer alan ve uzun zamandır sektörümüze hizmet sunan Modern Metod Ayarevi, sektörün kalbinin attığı en önemli noktalarda ofisleriyle hizmet sunmaya devam ediyor. Altın analizinde hem “titrasyon” hem de “Kupelasyon” teknikleriyle çift uygulama ile rapor hazırlayan sektörümüzün tek ayarevi olan Modern Metod; bu aralar yeni şubesini açmak için çalışmalar yapıyor. Kuyumcukent’in hemen yanında yer alan Borsa Kule İş Merkezi’nde altıncı şubesini açmaya hazırlanan tecrübeli markamız; işini şansa bırakmayan ve kaliteden taviz vermeyenlerin vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Modern Metod Ayar Evi firma sahibi Ömer Albora; Borsa Kule’de tamamen kuyumcuların üretim yapacağını, yeni işyerinin ilk ve tek ayarevi firması olarak sektörümüzün değerli markalarına hizmet sunmaktan onur duyacağını ifade etti.

Borsa Kule’nin kısa sürede tamamen dolduğunu hatırlatan Ömer Albora; “Kuyumcukent şubemize çok yakın bir noktada olan Borsa Kule’de yer almasaydık yine müşterilerimiz bizi tercih edeceklerdi. Biz hep onlara yakın olmayı prensip edindik. Vakit kaybetmelerini istemiyoruz. Yeni ve akıllı bina Borsa Kule’de Modern Metod Ayarevi’nin titiz işçiliği kuyumcu dostlarımızın iş hayatını kolaylaştıracaktır. Tecrübeli ekibimiz ve yeni çalışma arkadaşlarımızla Borsa Kule’de yeni yılın ilk günlerinde çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.