SEKTÖR > Daha da düşer diye bekleme harekete geç… “Altın” hemen şimdi…

Daha da düşer diye bekleme harekete geç… “Altın” hemen şimdi…

Yüksel “Altın, uygun fiyatıyla yakın zaman içinde almayı planlayanları kendisine erkenden davet ediyor.”

Sedat Yüksel “Altın fiyatları uzun zamandır belirli bir rakam aralığında kaldı… Yakın zaman içinde almayı planlayanlar için en güzel zaman bu zaman….”

 

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdığı 2020 yılından sonra yeni yıla oldukça sakin rakamlar eşliğinde giriş yaptı. Uzun zamandır belirli bir rakam aralığında kalması piyasada sevinçle karşılanıyor. Düşen altın fiyatlarına karşın henüz vatandaşın harekete geçmediği gözlemleniyor. Sedat Yüksel Kuyumculuk firma sahibi Sedat Yüksel; altın fiyatlarının yakın zaman önce 500 TL bandını aştığını hatırlatarak, altın takıya yakın zamanda ihtiyacı olacakların, harekete geçmek için geç kalmamalarını, altının yükselme ihtimalinin inme ihtimaline göre daha fazla olduğunu vurguladı.

 

Yeni yıla giriş yaptık ve düşen vaka sayıları, düşen altın ve döviz fiyatları piyasada olumlu bir hava estiriyor. Bu olumlu havanın henüz kuyumcuların genel satışlarına artı olarak yansımadığını gözlemliyoruz. Sedat Yüksel Kuyumculuk firma sahibi Sedat Yüksel; insanların altın fiyatlarının daha da düşeceği konusunda sebebi belli olmayan bir düşünce içinde bulunduğunu, uzun zamandır istikrarlı bir fiyat aralığında bulunan altının tekrar yukarıya harekete geçmeden yakalanması gerektiğini söyledi.

22 ayar altınların, düşük işçiliği ile altını hem aksesuar hem yatırım olarak görenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ettiğini, altın hangi fiyata çıkarsa çıksın mutlaka 22 ayar alıcısının var olacağını belirten Sedat Yüksel; “Geçtiğimiz yıl ülkemiz altın ithalatında rekor kırdı. Çok kişi elindeki nakitleri yatırım altına çevirmeyi tercih etti. 2020 yılının son çeyreğinde bilezik satışları iyi bir seviyeye çıkmıştı. İhtiyacı olanların geç kalmadan alımlarını yapmalarını tavsiye ediyorum. Meşhur bir söz var: ‘Altın gördüğü rakamı unutmaz’ “ diye konuştu.