SEKTÖR > Anadolu’nun en otantik takıları İstanbul Jewellery Show’da…

Anadolu’nun en otantik takıları İstanbul Jewellery Show’da…

“Şakir Kuyumculuk” tarafından üretilen otantik Anadolu takıları, İJS Fuar kapsamında bazı firmaların standında sergilenecek…

Şanlı Urfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağırlıklı olarak tercih edilen yöresel ve otantik takıları yıllardır üreten Şakir Kuyumculuk; İJS Ekim fuarında ismiyle olmasa da cismiyle yer alacak. Tecrübeli marka tarafından üretilen otantik takıları; bazı firmaların standında hem yerli hem de yabancı alıcıların beğenisine sunulacak.

Güneydoğu’da yaklaşık 12 ilimizde ağırlıklı tercih edilen akıtma, frenk bağı, Madonna ismiyle bilinen otantik takıları hayata geçiren Şakir Kuyumculuk; yıllardır kuyum ticaretinde kendi bölgesinin önde gelen firması oluyor. Başarılı bir yaz sezonunu geride bırakan tecrübeli marka; İJS Ekim fuarı için de ekstra mesai harcadı.

Firma ortağı Hasan Çınar; İJS Ekim için çok sayıda, kendilerine has bölgesel takı üretimi gerçekleştirdiklerini, birçok Arap ülkesinde Güneydoğu’nun yerel takılarına büyük ilgi olduğunu söyledi.

Yoğun bir şekilde el işi ile yapılan bu takıların, hikayesine büyük saygı duyulduğunu kaydeden Hasan Çınar; “Ürettiğimiz bu yerel motifli ve sadece kendi bölgemize ait olan takıların çok eskiye dayanan bir tarihi var. İJS’yi ziyaret edeceğiz. Bazı kuyumcu dostlarımız bizden aldıkları takıları pazara sunacak. Çok güzel bir fuar geçmesini temenni ediyoruz. Katılımcı firmalara başarılar dileriz.”