SEKTÖR > Önce dene sonra al “Panmak” kalitesiyle bir ömür mutlu ol

Önce dene sonra al “Panmak” kalitesiyle bir ömür mutlu ol

“Panmak Makine” kuyum üreticisinin 25 yıldır sağ kolu oluyor

Kuyum üreticisinin hayatına büyük kolaylıklar katan Panmak Makine; bu yıl itibariyle başarı dolu 25 yılı geride bırakıyor. Özellikle içi boş takı grubu üreticilerinin ihtiyacı olan makine parkurunun yaklaşık %70’ine net yanıtlar veren Panmak Makine; ortaya koyduğu makinelerine duyduğu özgüvenle dikkat çekiyor. “Önce dene, memnun ol sonra satın al” yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini en ön sıraya alan Panmak; birbirinden güzel ve kaliteli takılar üretilmesi için her zaman yanınızda olmaya devam edecek.

Kuyum makineleri üretimine hayatını adayan, Nazmi Pandar tarafından temelleri atılan Panmak Makine Sanayi; 25 yıldır kuyum üreticisinin iş hayatına kolaylıklar katıyor. Markanın ikinci kuşağını temsil eden Ozan Pandar yönetiminde çalışmalarını Bayrampaşa’daki üretim tesisinde sürdüren Panmak; ürettiği makinelerin yaklaşık %40’ını 6 farklı ülkeye ihraç ederek, Türk kuyum sanayisinin gelişimine önemli katkılar sunuyor.

Firma sahibi Ozan Pandar; özellikle tünel konveyor fırın (tünel fırın), tavlama fırınları, hidrolik presler, astar silindir, tel çekme, indüksiyon eritme ocağı, hidrozon kaynak makinesi, her türlü plastik aksamlar, asit makineleri, kaplama banyoları olmak üzere yaklaşık 20 farklı makineleriyle yıllardır kuyum üreticilerine en uygun fiyatlar eşliğinde, uzun ömürlü ve kaliteli üretim yapmaya imkan tanıyan makineler sunduklarını, atölyelerinde üretilen makinelerin şaseleri dahil olmak üzere parçalarının %95’inin kendi bünyelerinde imal edildiğini söyledi.

Özellikle uzmanlaştıkları ve tam anlamıyla kullanıcı dostu olan tünel fırınlarında ısı rezistans sistemlerine 5 yıl garanti veren tek firma olduklarını, İstanbul’da bulunan müşterilerinin servis ihtiyacına 1 saat içinde hızla yanıt verdiklerini vurgulayan Ozan Pandar; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Satışa sunduğumuz birçok makinemiz, akıllı teknoloji ile donatılmıştır. Biz ve müşterilerimiz makinelerimize uzaktan da erişebiliyoruz. Kendi branşımızda Avrupalı rakiplerimiz ile birebir yüksek kaliteli sonuçlar hususunda başarıyla rekabet ediyoruz. Bu rekabeti yaparken makinelerimiz; uygun fiyat ve yüksek performans politikasıyla Dünya çapında dikkat çekiyor. Yurtdışında kuyum üretimi hızla artıyor. Son bir iki yıl içinde ihracat çalışmalarımız %15 seviyesinden %40’lara ulaştı. Türk kuyumculuğunun Dünya çapındaki başarısını biz de kuyum sanayisinde göstermeye kararlıyız. Yeni sezona hem yeni makinelerimizle hem de mevcut makinelerimizin 2024 yılı versiyonlarıyla güçlü bir şekilde giriş yapıyoruz. Panmak Makine; kuyumcu dostları için hep çözüm odaklı yaklaşım sergileyecektir. Önümüzdeki yıl biz de İJS’de yerimizi almak istiyoruz. Fuara katılan tüm firmalarımıza başarılar dileriz.”