SAĞLIK > YNS GOLD yeni oluşumuna çok kolay adapte oldu…

YNS GOLD yeni oluşumuna çok kolay adapte oldu…

Özel cila işçiliği ile tanınan YNS Gold, takılardaki tüm yüzey işlemlerine varım dedi…

Kuyumculuk mesleğinde 20 koca yılı geride bırakmaya hazırlanan Yunus Özdek; yaklaşık 7 yıl önce kurduğu YNS Gold cila atölyesini; son 7 aydır yaldız, cimar, Rodaj, dolap, patlatma dahil olmak üzere tam teşekküllü bir yaldız atölyesine devşirdi.

Cila alanında uzun yıllara varan tecrübeye sahip olan Yunus Özdek; son yıllarda birçok yaldız atölyesinin cila hizmetini de çatısı altına almasının tam aksine bir cila atölyesi olarak bu sefer tam tersi bir uygulama ile cila hizmetine artı olarak yaldız işçiliği yapmaya başladı.

Yeni ve daha büyük atölyesine taşındıktan sonra bir takının tüm finish işlemlerini tek çatı altında yapacak alt yapıya ulaştıklarını kaydeden Yunus Özdek; “Yaklaşık 7 ay önce bu değişime karar verdik. Yıllardır cila hizmeti sunduğum müşterilerim diğer yüzey işlemlerine başladığımı duyunca hemen hemen hepsi yeni hizmetlerimi de kullanmayı tercih ettiler. Yüzey işlemlerine çok kısa sürede adapte olduk. Şu an itibariyle YNS Gold atölyemizden çıkan takılar direkt kuyumcu vitrinlerine taşınacak güzellikte oluyor” diye konuştu.

Müşterilerinin tamamının Kuyumcukent’te yer alan firmalar olduğunu belirten Özdek; sözlerine şöyle devam etti:

“Son dönemde finish işlemlerinin tek bir atölye çatısı altında yapılması tercih sebebi olmaya başlamıştı. Birçok değerli yaldız markası cila işine girdiler. Biz de tam tersini yaparak, yaldız işlemlerini bünyemizde yapmaya başladık. Şu anda işlerimiz oldukça yoğun devam ediyor. Kuyumculuk sektörü yaz mevsimini hareketli geçiriyor. YNS Gold; cila alanındaki yüksek kalitesini diğer yüzey işlemlerine de başarıyla aksettirdi. Müşterilerimiz memnum biz memnunuz. Kendimizi geliştirerek geleceğe ilerleyeceğiz.”