SEKTÖR > Kral Şarnel’in navigasyonunda İstanbul yazıyor

Kral Şarnel’in navigasyonunda İstanbul yazıyor

El işi Halat zincir takı grubunun efsanevi üreticilerinden biri olan Kral Faruk (Faruk Sevgili) şarnel (içi boş takılar) takı grubunun yüksek kaliteli, trend modellerini Altınşehir’de başarıyla üretmeye devam ediyor. Kısa sürede çok sayıda kuyumcunun tercihi olan Kral Şarnel markalı takılar; daha ilk günlerinde İstanbul’da kendine alıcı buldu. Hedef; daha çok İstanbullu kuyumcunun tercihi olmak….

Kahramanmaraş’ın önde gelen halat zincir, Cartier zincir üreticisi Altın Halat; Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde farklı takı gruplarına giriş yaptı. Kardeş markası Kral Şarnel ile içi boş takı grubuna el atan Kral Faruk ve tecrübeli ekibi; çok kısa sürede önemli mesafeleri geride bıraktılar.

Mersin’den şarnel takı grubuna yıllarını vermiş olan ustaları, kalfaları Kahramanmaraş’a getiren Kral Faruk; “İşin uzmanlarıyla çalışmak, bize çok kısa sürede hızlı yol almamızı sağladı. İlk önce çevre illeri hedeflemiştik. Çevre illere güzel bir giriş yaptık aynı anda İstanbul’dan da alıcıların talepleriyle karşılaştık. Bir sonraki hedefimiz olan İstanbul için erken adım atmış olduk. Şimdi bunun devamını getirmeli ve İstanbul’daki potansiyelimizi arttırmalıyız” diye konuştu.

8-14-22 gibi farklı ayarlarda üretim yaptıklarını kaydeden Kral Faruk; “Şarnel takı grubunda üretim yapmak ayrı bir uzmanlık istiyor. Piyasanın bu alanda tecrübeli isimlerini kadromuza dahil ettik. Biz yıllar sonra farklı bir takı grubunun üretimine giriyoruz. Altın Halat’ın yüksek kalite standartları, yeni takı grubumuzda aynı şekilde olmuştur” dedi.

Kral Sofrası da kapısını aralamaya hazırlanıyor…

Kral Faruk; Altınşehir Üretim Kompleksi’nin hemen karşısına “Kralın Sofrası” isimli et yemekleri, yerel yemekler ağırlıklı bir restoran açıyor. Eylül ayının ortasında kapılarını açacak olan Kral Sofrası; birbirinden lezzetli et yemekleriyle, özellikle kuyumculara yüksek kaliteli hizmet sunacak.