SEKTÖR > Hediyelik altın takı grubunda 8 ayar altınlar tek kalmaya başladı

Hediyelik altın takı grubunda 8 ayar altınlar tek kalmaya başladı

Yüksek altın fiyatları nedeniyle özel günler için hediye seçiminde altın takılar geride kalmaya başlıyor… Tam bu aşamada “8K Concept” ekonomik açılımlarıyla altın takının en güzel hediye olduğu kavramının unutulmasını engelliyor.

Hafifliğiyle, zarif tasarımıyla, bütçeleri yormayan fiyatlarıyla 8K Concept’in birbirinden güzel takıları, yılın 365 günü sevenlerin birbirine hoş hatıralar bırakmasına vesile oluyor. Doğumgünlerinde, yıldönümlerinde, yılbaşında, Sevgililer Gününde, Anneler Gününde hatta Öğretmenler Gününde unutulmaz bir hediye için 8K Concept herkese iyi geliyor. Gramı 1700 TL’yi aşan altının artan maliyetleri hediye seçiminde farklı sektörlere taleplerin artmasına sebep oluyor. 8 ayar takılar artık son kale görevi üstleniyor…

Ülkemizin ilk ve tek garantili 8 ayar altınlarını piyasaya sunan 8K Concept; yaz mevsimi boyunca hem 8 ayar pırlanta koleksiyonunu hem de yeni altın takılarını ülkemizin dört bir yanındaki kuyumculara sundu.

8K Concept firma ortağı Kadir Kantarcı; artık ortalama bir 14 ayar altın bilekliğin 10 bin TL’nin çok üstüne çıktığını, bu bağlamda çok daha uygun bütçesiyle 8 ayar takıların, insanların altından uzaklaşmasını önlediğini söyledi.

8 ayar altınların, özel günlerde altın takı hediye etmek isteyenler için biçilmiş kaftan olduğunu, uygun bütçesiyle ve estetik tasarımlarıyla 8K Concept’in en özel günlerde, hoş hatıralar bırakan hediyeler tüketiciye arz ettiğini belirten Kadir Kantarcı; “Genel seçimlerin ardından Haziran ve Temmuz aylarında az da olsa kuyum alışverişinde temponun düştüğünü gözlemliyoruz. Yaşanan enflasyonist ortamda birçok üründe çok hızlı fiyat artışları gerçekleşiyor. Bir psikolojik ihtiyaç sınıfında kabul edilen altın takılar, vatandaşın tedirginliğinden nasibini alıyor” dedi.

8K Concept’in pırlanta koleksiyonunun ülke genelinde yoğun ilgi görmeye devam ettiğini kaydeden Kantarcı; “Altın takıların ardından mücevher alanında da gerçek anlamda ekonomik açılımlara imza attık. 8 ayar altın üzerine imal edilen 8K Diamond koleksiyonumuz yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte büyük şehirlerde esas düğün sezonu başlayacak. Ekim ayı gibi yine kuyum alışverişinde bir tempo artışı söz konusu olabilir” diye ümitli bir şekilde konuştu.