SEKTÖR > Sevgililer Günü Öncesi “Apel İş” İmzalı Tektaş Montürler Kuyumcuların Tek aşkı olacak

Sevgililer Günü Öncesi “Apel İş” İmzalı Tektaş Montürler Kuyumcuların Tek aşkı olacak

Sektörümüzde birçok firma, Sevgililer Gününe özenle hazırlanıyor. Bu özel günde birçok değerli üretici, kuyumcuların arzu ettikleri satış grafiğini yakalayabilmeleri için günün anlamına uygun koleksiyonlarını vitrinlerine taşıyor. Sevgililer Günü denince akla ilk olarak tektaş yüzükler geliyor. Tektaş yüzükler için yıllardır çok özenli üretim yapan Apel İş; yine kolları sıvadı. Hem klasik hem yeni ve modern tasarım arayanların imdadına yetişen Apel İş Kuyumculuk; bu özel güne sıkı bir şekilde hazırlandı.

Sektörümüz açısından büyük önem teşkil eden Sevgililer Günü; büyük bir heyecan ile bekleniyor. Montür takı grubunun kıymetli üreticilerinden Apel İş Kuyumculuk; her sene olduğu gibi bu dönemde Tektaş modellerine daha fazla konsantre oluyor. Apel İş; özel Sevgililer Günü Koleksiyonu ile kuyumcu dostlarına çok farklı alternatifler sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Apel İş Kuyumculuk firma ortağı Piyer Sivaslıoğlu; sevgililer günüyle özdeşleşmiş olan sevgiyi ifade eden kalpli kolyeler, sonsuzluk işaretli takılar ve aşkın tercümanı kabul edilen tek taş yüzük ürün grubunda iddialı modeller hazırladıklarını, kuyumcuların geniş ürün çeşitliliği ile birlikte rahatlıkla satış yapabilmelerini amaçladıklarını dile getirdi.

Yeni özel Sevgililer Günü koleksiyonlarını yaparken, Dünya trendlerini yakından takip ettiklerini ve herkesin çok beğeneceği, uzun bir dönem yüksek satış rakamları elde edecek modeller tasarladıklarını kaydeden Piyer usta; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sadece ülkemizde değil yurtdışındaki müşterilerimizin de Sevgililer Günü koleksiyonumuza ilgi göstereceğine eminiz. Tektaşın ihtişamlı görüntüsünün elde edilmesinde kaliteli montür, kaliteli mıhlama ve kaliteli cila büyük önem teşkil ediyor. Bu ayaklardan biri eksik olursa, güzelim taş heba olur. Taşın hakkını vermek için yıllardır işimizi büyük bir aşkla yapıyoruz.”