SEKTÖR > Bir dediğiniz iki olmuyor… Güçlü bir SES hep sizinle oluyor “Ses Kilit & Yarı Mamul”

Bir dediğiniz iki olmuyor… Güçlü bir SES hep sizinle oluyor “Ses Kilit & Yarı Mamul”

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan, sektörün değerli markalarında çalışan ve altın kilit yarı mamul alanında kendini yetiştiren Serkan Konuk; markasını kontrollü bir şekilde büyüterek, daha fazla müşteri kitlesine hizmet vermeye devam ediyor. Bu yılın başında yarı mamul ürün grubunda bir üreticinin isteyeceği en önemli parçaların tamamını mağazasında satışa sunan Ses Kilit & Yarı Mamul; en son olarak zincirde kullanılan damga(pul) parçasını da çeşitli ayarlarda ürün portföyüne dahil etti. Bu SES, hem uzaktan hem yakından herkese iyi geliyor….

Mesleğinde 26 başarılı yılı geride bırakan Serkan Konuk; titiz işçiliği, güleryüzlü ve müşteri odaklı ticaret anlayışıyla sektörümüzde birçok üreticinin adeta sağ kolu oluyor. Kilit ile yola çıkan ve ardından birçok farklı yarı mamulü ürün portföyüne dahil eden SES Kilit; birçok farklı ayarda, geniş ürün stoklarıyla üreticinin bir dediğini iki etmeden çalışıyor.

Yeni normalleşme süreciyle birlikte piyasalarda gözle görülür bir canlanma olduğunu, aşı takviminin hızlanmasıyla birlikte bir iki ay içinde kuyum alışverişinin üst seviyeye çıkacağını ön gören Serkan Konuk; “Zorlu bir süreci geride bırakıyoruz. Bütün Dünya 1.5 yıldır Covid 19 belasıyla mücadele ediyor. Altın alımı, kadınlar için psikolojik bir ihtiyaç sınıfına giriyor. Mutlu, gelecek kaygısı olmayan insanlar daha çok altın takı alırlar. Az kaldı. Tünelin ucu göründü. Güneşli günlerin sesi artık yakından da duyuluyor” diye konuştu.

SES Kilit & Yarı Mamul atölyelerinde son olarak zincirde kullanılan damga(pul) parçasının da üretimine başladıklarını belirten Konuk; “SES’in yüksek kalitesi pul yarı mamule de ulaştı. Kuyum üretiminde en temel ihtiyaç olan yarı mamullerin tamamını satışa sunuyoruz. Bu dönemde fermuar kilitlerde yoğun talep var. Dostlarımızın hep yanındayız” dedi.