SEKTÖR > Fuarın en güzel takıları yola çıktı geliyor… “Sena Yaldız Fuar Takılarına Ekstra Güzellik Katıyor”

Fuarın en güzel takıları yola çıktı geliyor… “Sena Yaldız Fuar Takılarına Ekstra Güzellik Katıyor”

Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent ve Elmas Borsa Kule İş Merkezi’ndeki atölyeleriyle kuyum üreticisinin olduğu her yerde hizmet vermeye devam ediyor. İJS Ekim fuarı öncesi takılarınıza son dokunuş için Sena Yaldız atölyeleri sizi bekliyor…

Değerli maden kaplama, patlatma, cila ve yaldız alanında yıllardır sektörümüze başarılı hizmetler sunan Sena Yaldız; bu aralar ağırlıklı olarak İstanbul Jewellery Show’a katılmaya hazırlanan firmalara hizmet sunuyor.

Altın takılara yüzey kaplama işciliğinin tecrübeli ustası Serdar Çelik tarafından kurulan Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent şubelerinin ardından, İstanbul Vizyon Park şubesinde de bu yıl başarılı çalışmalara imza atıyor.

İJS Ekim fuarına katılan çok sayıda firmanın en yeni tasarımlarına Sena Yaldız, son dokunuşları yapacak. Kendi bünyesinde tecrübeli ekibiyle cila hizmeti de sunan Sena Yaldız; vitrinlere çıkmadan önce takıları en güzel hale getiriyor.

Sena Yaldız Kuyumcukent Şube Müdürü, tecrübeli yaldız ustası İsa Ayanyan, fuar öncesi çok sayıda yeni tasarıma son dokunuşları yaptıklarını, tüm tecrübelerini takıya yansıtarak en güzel görünümü elde ettiklerini söyledi.

İstanbul Jewellery Show’un ülkemizin ihracat gücüne de güç kattığını, bu yüzden en güzel takıların fuar stant vitrinlerinde olması için ekstra mesai yaptıklarını belirten İsa Ayanyan; “Fuar öncesi güzel bir yoğunluğumuz oldu. Tabi ki ihracat yapan firmalarımızın özellikle altın fiyat farklılığı problemiyle işlem hacimleri ciddi anlamda düşüyor. Bunun yansımasını bizlerde görüyoruz. Ümit ediyoruz ki tekrar bu sorun ortadan kalkar. Fuara hazırlanan firmalarımız yine çok sayıda yeni model yapmışlar. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Tüm katılımcı firmalarımıza başarılar dilerim” diye konuştu.